horoszkóp

A cseh pornós tanárnő teológiai és missziós iskolát végzett

2009.01.23. 18:25
Kapcsolódók (1)
Mint egy pornómesében: a teológiai és missziós iskolából szabadult cseh lány elindul, hogy felfedezze az élet valódi örömeit. Találkozik egy koporsókészítővel, akivel 5 perc alatt megváltják a világot, a szaftos akció megörökítéséhez pedig egy fiatalkorú operatőrt kérnek fel, és végül világhírűek lesznek. Viszont ez nem csak egy film, hanem maga a valóság. A csehek meg vitatkoznak, mert ők még ilyet nem láttak.

Szatírába illő történetté kerekedett a znojmói pornóbotrány. Mint azt megírtuk, napok óta ezrek lógnak az interneten, hogy a 35 éves cseh tanárnő mobiltelefonnal lefilmezett aktusát láthassák. Miroslava Prillerová még szilveszterkor került félreérthetetlen helyzetbe az iskola egyik 19 éves dolgozójával, a titkos légyottot pedig egyik fiatalkorú tanítványa örökítette meg. A röhögéssel és viháncolással fűszerezett videót elnézve a szex minden kétséget kizáróan minkét félnek tetszett, így felesleges is találgatásokba bocsátkozni, hogy önkéntes alapon történt-e az aktus. A pár perces film nem sokkal később már a világhálón keringett, a hír hallatára pedig az angoltanárnő idegösszeomlást kapott és betegszabadságot vett ki. ( A videó nagyarányú puncitartalma miatt csak a Muffinon tekinthető meg )

A látszólag komoly történet abszurditása az asszony Nova televíziónak adott interjújában bontakozott ki, amikor a sokk hatása alól feleszmélt Prillerová kisasszony bevallotta, hogy alapjában véve ő eléggé zárkózott típus, ez idáig még soha nem pornózott, mi több, középfokú teológiai és missziós iskolát is elvégzett Kölnben. A filmben szereplő partnere, Karel Kučera - aki egyébként koporsókészítőnek tanult - nem akart nyilatkozni az ügyben. A diákok zöme kedveli a tanárnőt, és szerintük az a bűnös, aki az internetre rakta a videót.

Miroslava Prillerová

Az eset kipattanása után élénk vita kerekedett abból, hogy jogilag milyen eszközök állnak rendelkezésre, ami megakadályozná a tanár-diák szexet - írta a Parameter . A cseh rendőrség ilyen ügyekkel ritkán foglalkozik, három év alatt három tanárt tartóztattak le - ebből kettő pedofil volt. Libor Vacek a cseh tanfelügyelők szövetségének szóvivője a lapnak elmondta, hogy tanár-diák viszonyt vizsgálni csak a rendőrség hivatott. "Mi csak a tanügyi törvény betartását kérhetjük számon" - nyilatkozta.

A tanár-diák közti szexet csak a büntető törvénykönyv említi, de abban is csak azt foglalják össze, hogy 15 évesnél fiatalabb személlyel tilos a szex, és hogy nem szabad visszaélni a 18 évesnél fiatalabbak helyzetével. "Ha egy tizenöt éves lány önkéntesen szeretkezik a tanárával, és erre nem kényszerítik, vagy nem zsarolják őt jobb jegyek kilátásba helyezésével, akkor nincs ok büntetőjogi eljárásra" - mondta Jan Černý ügyvéd .

A vitába a szexológusok is beszálltak, mert szerintük pont ez a baj: a fiatalkorúak ugyanis hamar beleszeretnek a tanárjaikba és ezzel azok könnyen visszaélhetnek. Ráadásul még ki sem rúghatják az oktatót, mivel nincs megtiltva a munkatörvénykönyvében a tanár-diák szex. A minisztérium viszont egyelőre nem tervez olyan rendelkezést kiadni, ami megtiltaná az ilyen kapcsolatokat.