horoszkóp

Pamela Andersoné a legjobb félpucér jelenet

2008.05.01. 21:34
Régen a férfiak a Playboyra maszturbáltak, de úgy tűnik, ezek az idők elmúltak. A pornó korában a Playboy nagyposztere körülbelül annyira izgalmas, mint a reggeli újság. A playmate-ek csodálatos teste is csak akkor hozza lázba az embereket, ha legalább a melleiket láthatják ringatózni a tévéképernyőn. Az Unibrow összegyűjtötte az amerikai playmate-ek filmbeli topless jeleneteiből a tíz legjobbat. Megnéztük, és meg is mutatjuk azokat, amelyek nekünk a legjobban tetszettek, köztük van Anna Nicole Smith és Pamela Anderson is.

Anna Nicole Smith

Az eredeti lista nyolcadik helyén áll a 39 éves korában elhunyt modell, az Exposed című filmben látható erotikus szexjelenetével. A túladagolás következtében elhalálozott playmate a filmben önmagát alakítja, de a mozi szexi jelenettől függetlenül nem volt átütő siker.

Erika Eleniak

A 38 éves playboy-modell-színésznő a Díszkíséret című filmben nyújtott félmeztelen alakításával a hatodik a listán. Maga a film erősen felejthető, ahogy Eleniak színészi alakítása is, amikor éppen nem pucérkodik. Mert azt nagyon jól csinálja. Annyira, hogy talán jobb lett volna, ha nem is próbálkozik mással.

Kelly Monaco

A most 32 éves modell-színésznő 21 éves korában mutatta meg bájait a Playboynak. Erre a listára a Late Last Night című 1999-ben készült tévéfilmmel került fel, amelyben Emilio Estevezzel szerepel. Az ágyjelenet meglehetősen félresikerült, de még így is a negyedik helyezést érdemelte ki.

Victoria Silvstedt

A 33 éves svéd szépség mielőtt playmate lett, profi síelő volt, sőt még olimpiára is készült. Majd profimodell-karrierje során elvállalt néhány filmszerepet, amely határozott bukásnak mondható, de félmeztelen jelenete azért elismerést érdemel, ha nem is színészi tehetségére vonatkozóan. Ezen a listán most a harmadik helyet kapta.

Pamela Anderson

A nagy állatvédő hírében álló Anderson az 1993-ban készült Halálos Vágy című filmben nyom le egy olyan ágyjelenetet, amit ezen a listán nem előz meg semmi. Ezesetben sem a film minősége volt, ami kiérdemelte az aranyérmet, hanem a szőke bombázó erotikus előadásmódja, ugyanis maga az alkotás azért hagy némi kívánnivalót maga után. De Anderson mellei szépek, ügyesen tornázik az ágyban, és ez ide most bőven elég volt.