horoszkóp

Lazítsa csuklóját cicivel!

2008.05.24. 19:30
Melyik pasi ne szeretne olyankor is melleket bámulni és fogdosni, amikor az asszony éppen nincs elérhető közelségben? Ezt az igényt több szexuális játékokat gyártó cég is felfedezte és megalkottak jó néhány csöcsre hasonlító vagy hasonlítani akaró tárgyat. Mászkálhatunk otthon cicis papucsban, masszírozhatjuk cicivel a kezünket, de még munka közben is taperolhatunk. Az Investorspot nevű honlap gyűjtéséből válogattunk.

Papucs

Ezt a babarózsaszín otthoni viseletet a kereskedők ajándéktárgynak szánták. Már az elképzelés is vicces, amit a macsó pasi lelkesen bontogatja szülinapi ajándékát valami vagány műszaki cikkben reménykedve, de helyette egy csöcsöt imitáló plüsspapucsot talál. Erőltetett „jaja, de szép, nagyon örülök” mosoly, majd igyekszik alig feltűnően eltüntetni, nehogy bárki meglássa. Persze előfordulhat, hogy tényleg örül az ajándéknak a férfi és büszkén hordja az új lábbelit, de ez esetben még ijesztőbb a helyzet. Bár válogatásunk egy külföldi oldalról származik, ezt a csodás darabort itthon is könnyedén be lehet szerezni egyes szexshopokban alig háromezer forintért, sőt még péniszvégű testvérkét is vehetünk hozzá a pár női tagjának, így mindketten parádézhatnak benne otthon.

Egér

A női felsőtestet imitáló egeret japánok találták fel, hogy a monitor előtti munka közben se feledkezzenek meg a női nem létezéséről. A számítógépes tartozék nem kerül sokba, már 5 dollárért (785 forint) hozzá lehet jutni, és rendelkezik a szokásos felszereltséggel, úgy mint két gomb és egy görgető. Mint utánzat nem sikerült valami jól, mert a cicikre hasonlítani akaró gombok sokkal inkább olyanok, mint két szemgolyó, de lehet, hogy a japánok még így is erotikusnak találják, náluk ezt sosem lehet tudni…

Tusfürdő tartó

A falra szerelhető fürdőszoba-tartozékot tusfürdővel lehet megtölteni, amit utána úgy lehet adagolni, hogy érzékien megmarkoljuk a melleket. Egy ilyen szerkezet beszerzése után nem meglepő, ha a pasi naponta többször is ellátogat a zuhanyzóba, és ennek nem higiéniai okai lesznek. Csak arra kell vigyázni, nehogy naponta elfogyjon egy liter tusfürdő.

Úszó mellek

Aki a zuhanyzással szemben inkább a fürdést preferálja, az sem marad csöcsutánzat nélkül. Ez az aprócska kis eszköz lehetővé teszi, hogy miközben kényelmesen elnyúlunk egy kád vízben, a felszínen ringatózó melleken legeltessük a szemünket. Csak arra kell figyelni, nehogy a gyereknek úszó ciciket tegyünk a kádba a sárga kiskacsa helyett.

Kézmasszírozó

Ez egy mell formájú kézfejmasszírozó készülék, amelynek az értelmére mi nem jöttünk rá. Állítólag arra való, hogy ellazítsa a fáradt kezet és csuklót, de kevéssé valószínű, hogy bárki e célból vásárolna meg egy ilyen tárgyat. Bár az is lehet, hogy valaki addig nyomkodja a mellformájú egerét, hogy utána szüksége lesz egy kis csuklólazításra, természetesen csak is egy mell segítségével.