"Tizennyolc év alattiak azonnal távozzanak!" - olvasható a Blackwidowglass.com nyitóoldalán. Saját felelősségre léphet tovább, aki mer, s aki elfogadja a szolgáltató feltételeit: légy nagykorú, s vállalj felelősséget azért, amit a weboldalon művelsz.
Gombóccal a torkomban kattintok, s közben ízlelgetem a Blackwidowglass címet: felvillan előttem egy fekete ruhás asszonyok vezette online üvegfúvó tanfolyam árnya, vagy a személyiségemhez illő méregkeverő pohár kiválasztásához szükséges önkitöltős kérdőív rémképe.
Rettegek ugyan, de belevágok, ugyanis tizennyolc elmúltam és mardos a kíváncsiság a fekete özvegy üvegével kapcsolatban. Akceptálva a feltételeket, belépek a Subbacultcha kulturális megmondó hírlevél által is felfedezett titkos weboldalra, ahol azonnal eloszlik a rejtély, hiszen a fekete özvegy üvege, bár kézműves termék, távolról sem egy csinos váza, hanem

egyedülálló, üvegből készített műpénisz,

Tekintse meg képeinket!
amelyet a szájton található dildógenerátorral testreszabhatok és a tengerentúli postaszolgálat segítségével a költségek kifizetését követően két héten belül kezemben tarthatok.
De lássuk a részleteket.

A szolgáltató kedves tanácsokkal segíti a szájtot először látogató tudatlant, már az ismertetőszöveg második bekezdésében felhívja a figyelmet, hogy csak a pontos tervekkel rendelkező önkéntes dildókészítő jár jól, a paraméterek pontos ismeretében érdemes nekivágni a műpéniszkészítésnek. A Black Widow Glass vállalat szorgos kézművesei az online testreszabást követően életreszóló garanciát vállalnak termékeikért. Nincs más hátra, követem a hat lépésből álló folyamatot.

Az első feladat, a pénisz méretének meghatározása,

a választható legkisebb méret a húszcentis változat, de akár közel fél méteres (18 hüvelyk hosszú) darabot is tervezhetünk. A következő lépés leendő dildónkon a bütykök, hajlatok, kitüremkedések beállítása. Itt már a ráncolt homlokú újságíró is megérti, hogy miért érdemes pontos tervvel nekivágni a lépéseknek. Fontos, hogy altestünk felépítésének ismeretében alakítsuk a stimuláló bütyköket, tudnunk kell, hol jön jól egy nagyobb dudor vagy íves hajlat.

Harmadik lépésben a dildó átmérőjéről kell döntenünk. Annak, aki a vékony típust kedveli, válassza a legkisebb, az 1,9 centis változatot, merészebbeknek a legnagyobbat, a 3,8 centiset ajánljuk.

A negyedik és ötödik feladatnál fontos döntések elé kerül a furmányos dildótervező: először

az anál-stimulátor bütykök sorsát illetően kell határoznunk,

Klikk a képre!
majd a G-pont masszírozó hajlat felett kell ítélkeznünk. Arra a talányos kérdésre, hogy vajon milyen módon hajlik az üvegdildó, eddig nem sikerült választ kapnunk, de várjuk bölcsebb olvasóink levelét a témával kapcsolatban.

Ha mindezekkel megvagyunk, egyetlen feladatunk marad csupán, a 650 dollár, vagyis 134 ezer forintnak megfelelő összeg kifizetése. A szájt készítőinek ígérete szerint két-három héten belül bársonytokban postázzák a testreszabott, kézi készítésű üvegdildót. A higiénia jegyében speciális tisztítófolyadékokat is vásárolhatunk, hogy a fekete özvegy üvege valóban örökéletű legyen - feltéve, hogy nem ejti le útközben a postás.