horoszkóp

Ezerötszázat kóstál a szintetikus szüzesség

2008.07.24. 16:35
Kapcsolódó cikkek (1)
Barbie babás dobozban érkezett a szüzesítő csepp, ami olcsó, csak azt nem tudjuk működik-e.

Az elmúlt hetekben új terméktől hangos az internet, piacra dobtak ugyanis egy hüvelyösszehúzó levet, a Liquid Virgin Dropst. A termék gyártói azt ígérik, a Liquid Virginnel minden szex olyan lesz, mintha még szüzek lennénk. Vagy majdnem olyan.

Persze, ha az ember épp romantikus kedvében van, simán kiszalad a száján, hogy az első alkalom volt a legszebb, de most őszintén: tényleg olyan gördülékenyen ment? Ha tehetné, újra átélné? Végül is mindegy. Amíg akad olyan pasi, aki nagyobb farkat akar, addig miért ne lehetne a nőknek is szűkebb? Főleg ha csak ezerötszáz forintba kerül.

A szűkítéshez nem kell mást tenni, mint szex előtt negyed órával a hüvelybe csepegtetni a folyadékból, majd megvárni amíg az időszakosan összerántja a vagina falát. Már önmagában is egy élménynek hangzik.

A termék összetételéről annyit, hogy többek között van benne aloe vera, kollagén, némi glicerin és egy adag kálium-aluminium szulfát. Hogy a termék vajon működik-e a gyakorlatban, arról csak hosszas elméleti okfejtéseket találtunk, saját élménybeszámolót egyelőre nem. Így bár a részletekről nem sokat tudunk, annyi biztos, hogy a Liquid Virgin csomagolásával a Barbie rajongókat célozták meg, és most nem a klassz szado változatról beszélünk. Ettől függetlenül, százszor inkább pár csepp szüzesítő, mint a punciplasztika. De mindennél leginkább Kegel.