Egy amerikai plasztikai sebész olyan anyagot fejlesztett ki, amely állítása szerint eddig sosem tapasztalt orgazmushoz juttatja a nőket. A formulát injekcióstűvel a hüvely legérzékenyebb területére fecskendezik be, ezáltal a G-pont duplájára duzzad, és kétszer olyan érzékeny lesz az ingerekre.
Dr. David Matlock, Los Angeles-i nőgyógyász és plasztikai sebész körülbelül 400 ezer forintért árulja G-shot névre keresztelt csodaszerét, amellyel állítása szerint tüzes szerelmi életet élhetnek a halvérű nők is.

Művi mennyország

Az öt perces beavatkozás során a ráncsimításra is használt kollagént befecskendezik a G-pontként ismert területre, amitől az bedagad, és hiperérzékennyé válik. Az injekció hatása körülbelül négy hónapig tart, azután meg lehet ismételni.

"A nők még sosem éltek át ilyen orgazmust" - nyilatkozta Dr. Matlock a The Sun brit napilapnak. "Akik kipróbálták, azt mondják, nem tudják abbahagyni a mosolygást. Egyesek szerint talán már egy kicsit túl intenzív az élmény. Mesélték, hogy volt már orgazmusuk az edzőteremben vagy ha egy buckán mennek át az autójukkal."

"Voltak olyan hálás ügyfeleim, akik boldogan hívtak vissza, hogy mióta beadtam a szurit, azóta fele annyit kell fáradozniuk, hogy partnernőjüket kielégítsék."

Hülyeség

Más kutatatók ostobaságnak tartják az új találmányt. "Én azért vigyáznék ezzel a beavatkozással" - mondta el a Sunnak prof. Stuart Stanton, londoni orvos. "Ez a technológia teljesen logikátlan. A G-pont - még ha létezik is - láthatatlan. Csupán a csikló idegrostjainak meghosszabodása."

Egy másik ellenző szerint több időt kellene tölteni a szexuális élet és a kapcsolatok feljavítására, mint pénzt. Kate Taylor, a Good Orgasm Guide (Jó Orgazmus Kalauz) című könyv szerzője szerint "Az igazi szex egy igazi nővel időigényes. Kell hozzá romantika, odafigyelés és előjáték". Taylor szerint nem a külső segédeszközökön múlik a nemi élet boldogsága.