horoszkóp

Izguljon meztelen, lufifújó csajokra!

2007.11.13. 17:05
Lufifújás, teaivás, magastalpú csizma, űrruhás nők és Leia hercegnő - van, aki ezekre indul be. Az egyik blog szerzői összegyűjtötték az általuk viccesnek talált fétisoldalakat. Olyat is találtak viszont, amelyik pont a fetisizmus ellen harcol. Egészen pontosan a bohócfetisizmus ellen.

A yesbutnotyes.com nevű blog szerzői elhatározták, felderítik, mire izgulnak azok a fetisiszták, akik nem a cipőkért, a szado-mazoért vagy a lakkcuccokba bújt dominákért és hasonló konvencionális dolgokért rajonganak. Aztán keresgélni kezdtek a neten és összegyűjtöttek azokat az oldalakat, amit ők viccesnek találtak. Elgondolkodtató, hogy egyesek számára az olvasgatás, a fülhallgató-viselés vagy a teaszürcsölés szexinek számít. Persze csak akkor, ha mindezt nők teszik.

A Headphone Phet1sh a fülhallgató-fetisizmus fogalmát ismerteti meg az olvasóval. Az oldal nem tartalmaz kimondottan erotikus tartalmat, csupán különleges esztétikai élményben részesíti azokat, akik megőrülnek egy női fejen pompázó szexi fülhallgatóért. Várják Dj-k és stúdiókban dolgozók képeit, akiknek megadatott a lehetőség, hogy a földi halandónál gyakrabban találkozzanak az imádat tárgyát viselő nőkkel.

Az okos lányok is lehetnek szexik - ezt az alapigazságot hirdeti a Babes With Books blog is, amelyen semmi mást nem láthatunk, mint lányokat napozás, pihenés, evés, ücsörgés közben - és persze könyvvel a kézben. A bloggerek szerint viszont felesleges a posztokban irodalomelméleti fejtegetéseket keresgélni, és a képeket elnézve ez abszolút így is van.

A Nők űrruhában nevű oldal tulajdonképpen filmtörténeti áttekintést nyújt: az ötvenes évektől napjainkig sorra veszi azokat a filmeket és sorozatokat, amelyekben űrruhába bújt nők szerepelnek, és képeket is közöl a szexi asztronautanőkről, például Carrie Ann Mossról és Hillary Swankről.

Kapcsolódik a filmes tematikájú fetisizmushoz a Slave Leia Appreciation Society oldala is, bár ez csupán azok számára lehet izgató, akik megőrülnek Leia hercegnőért. De nem az ártatlan, fehérruhás, oldalt duplakontyos Carrie Fisherért, hanem a harmadik epizódban láncra vert rabszolganőért. Ha úgy érezzük, mi is jól mutatnánk a Jabba fogságában sínylődő Leia hercegnőként, ide feltölthetjük a fotónkat. Aztán élvezkedjenek azok, akik ezt izgatónak tartják. Ha van egyáltalán ilyen.

A Tea Birds nevű blog a teaivás élvezetének hódol. Csak kicsit másképp. A blogger ugyanis a forró teát szürcsölő nők látványára gerjed be. Azt elismerjük, hogy a képek között előfordul egy-két valóban aranyos fotó, ám a teaivásról mi legkevésbé sem a szexre asszociálunk.

A válogatás klasszikus fetisiszta tétele a magastalpú csizmát viselő japán lányokat bemutató blog, amelyet egy kreatív turista hozott létre, miután felfigyelt arra, hogy Japánban mennyire népszerűek ezek a nem túl esztétikus csizmák. A fotókon egyébként megismerhetjük a 2000-es év japán nagyvárosainak divatját: a csizmához a szerző megjegyzése szerint általában miniszoknyát, festett szőke vagy vörös hajat és erős sminket viseltek.

A lufifújásról szóló blog kissé elüt a többitől, hiszen míg a fülhallgatós lányok vagy a teaszürcsölők ruhában végzik dolgukat és így is kellőképpen szexik - legalábbis némelyek szerint -, a lufifújók csak akkor igazán vonzóak, ha meztelenül hódolnak kedvtelésüknek. Így már nem is igazán értjük, miért van szükség a lufira.

Az Állítsuk meg a bohócpornót! oldal tulajdonképpen kivételnek számít, hiszen az oldal készítői azt a nemes célt tűzték ki maguk elé, hogy véget vetnek a bohócok fétisként való imádatának. Az oldalon akár mi is csatlakozhatunk a küzdelemhez, ha megsajnáltuk a bohócpornóra izgulók áldozatául eső ártatlan bohócokat. Bár az egyesület sajnos nem tűnik túl aktívnak. Ellenben a bohócpornó továbbra is népszerű.

Van ezeknél extrémebb?
Ismer a fentieknél is viccesebb vagy szokatlanabb fétist? Ossza meg velünk, akkor is, ha nem kötődik a szexhez!