Monique Covet heges segget villantott a fétispartin

2009.03.01. 20:18
Monique Covet vonaglott egy sort, aztán egy dagadt, pucér pasi fejére húzta a bugyiját, nemrég műtött heges segget és nagykést villantott - nagyjából ennyi történt a Dungeon Club partiján. Ennél még az is izgalmasabbnak hatott, amikor hazafelé menet piercinges farkat akartak mutatni, kedvességből.

Legelőször akkor akartunk sarkon fordulni és azonnal elhagyni a Dungeon Club épületét, amikor C mosolyogva közölte velünk, hogy választhat a közönség soraiból valakit, akit majd bevon a színpadi showműsorba - kapjak fel magamra valami latex vagy bőr szerkót, aztán ne féljek, csak kicsit szadiz meg. Az a kínos szituáció állt ugyanis elő, hogy a szombat este megrendezett szado-mazo partira éjfél előtt még kutya nem volt kíváncsi, na nem mintha utána teltház fogadta volna a pornószínésznőt. Az este további részére viszont a bizarr kérés alaposan rányomta a pecsétet: fotós kollégám ugyan bőszen villogtatta a vakut Covet frissen megcsináltatott seggének varratán, én csak a távolból voltam képes remegő térdekkel nézni az eseményeket, hátha Covet nem értette kristálytisztán, hogy nem, nem akarok csipeszeket a mellbimbómra. Sose lehet tudni.

Merthogy a pornószínésznő nemrég feltöltette a fenekét, és a sebek még nem hegedtek. A műtétjéről szóló beszámolóban azt is elmondta, három napig nem kakilhatott, ezért széntablettákkal nyomta tele magát, de a probléma azóta megoldódott .

Klikk még több fétisért!

Természetesen jó ideig vártuk a csodát, hogy talán megtelik a nyomasztó pince vér látványára éhes emberekkel, hiszen egy-két civil érdeklődőt leszámítva szinte csak újságíró kollégák lézengtek a nyirkos helyiségben. Ők is megunták egy idő után a nagy semmit, és többen átvonultak a Frusztráció Fétis Farsangra, ahol legalább kötelező a dresscode (latex, gumi, lakk, műbőr, vinyl, PVC, fém, nylon, bőr, lycra, csipke illetőleg egyéb extrém és fényes anyagból készült ruhák, valamint magassarkú cipők, csizmák vagy bizarr álarcok, kiegészítők), és ott ugyan szó nincsen a Dungeon Clubban beígért vérfolyáshoz, legalább a látvány gyönyörködtet. (Időközben azt is felfedeztük, hogy WC is van, pedig jó ideig nem is mertem feszegetni a majd' bepisilek témát, nehogy Covet kapjon ezen könnyen jött lehetőségen is. Ha már fétis.)

A kiválasztott egyébként a műsor megkezdése után pár perccel kikerült a közönség egy szál sorából, és pillanatokon belül ott állt meztelenül, bokáig letolt gatyában. Covet akkor késért kiáltott, ami persze nem volt kéznél, a bárpult alól került elő nagy nehezen. Ezen a ponton némi remény csillant fel bennünk, hogy végre valami izgalmas történik, ugyan kasztrálásról álmodni sem mertünk, de legalább megpiszkálhatta volna a nagydarab, kopasz pasi minimális méretét. Legalább vért látunk volna, vagy fájdalomtól torz arcot, de még azt sem. A pornóbige vonaglott egy sort a pasi lábainál, a fejére húzta a bugyiját, megvillantotta párszor a nagykést - majd, mint akit puskából lőttek, elhagyta a helyiséget. Ennyit a beharangozott nagyon durva szado-mazo műsorról. ( A Muffinban természetesen minden 18 éven felüli olvasónk magáévá teheti a nagyfokú punci- és pénisztartalmú képeket. )

A teljesítményt még az a pár vendég is kevésnek és cikinek érezte, akik kifejezetten a show és Covet miatt mentek el a klubba. Kivétel volt persze a játékba bevont, és a pornószínésznő használt bugyijával megtisztelt férfi: bár ő azért merészkedett erre a helyre, hogy hasonló érdeklődésű nővel találkozzon, a kialakult szitu számára tökéletesen megfelelt. "Kiskoromban pálcával vertek el, ha valami rosszat tettem" - mesélte. "Egy idő után rájöttem, hogy én ezt mennyire élvezem, és onnantól kezdve magamnak csináltam. Ez nem betegség, mint ahogyan tartják az emberek."

Klikkeljen, ha még mindig nem elég!

Egy másik vendég ugyanezen az állásponton volt, persze keresve sem találnánk olyan szadistát vagy mazochistát, akik kórosnak találnák orientáltságukat: "Szerintem minden normális pár szexuális életében megtalálhatóak ezek az elemek, kezdve az elsuttogott mocskos szavaktól, az erőteljesebb lökéseken át a fenékpaskolásig" - mesélte a 18 évesnek alig kinéző Róbert. "Van, aki leragad ezen a szinten, pedig érdemes beleásni magunkat ebbe a világba. Kezdetnek nem is kell bevásárolni a szexshopok drága kínálatából, egy átlagos háztartásból bármikor előkerülhetnek a legtutibb szado-mazo eszközök: csipeszek, gyertya, kötél. A jelenlegi barátnőm egyébként tisztában van a beállítottságommal, és próbálkozott is azzal, hogy fájdalmat okozzon nekem, de ő egyáltalán nem élvezte - így pedig nekem sem élvezet. Szeretem őt, de a szex nagyon fontos az életemben, és engem egy normál aktus már nem igazán tud kielégíteni. Keresgélek, legelőször csak szexuális kapcsolatot, persze, ha egy életre megtalálom az én dominámat, az sem lenne nagy baj."

"Van két piercing a farkamban, megmutassam?" Talán ez a kedves felkínálkozás volt az éjszaka egyetlen olyan show-szerű mozzanata, ami valamilyen szinten köthető volt a fétishez - persze ez sem házon belül, hanem pár sarokkal odébb - de ezt a látványt is elmulasztottuk. Összességében kiderült, hogy Magyarországon egyáltalán nincsen kialakult kultúrája a szado-mazo fétisnek, hiszen nincsen olyan csoport, akik egy szórakozóhelyen is felvállalnák az arcukat.