horoszkóp

Lemeztelenítették mellüket az olasz futballcsillagok

2005.11.23. 15:04
Alessandro Del Piero, Andrij Sevcsenko, Luca Toni és Alberto Gilardino, Ricardo Izecson Kaká is levetkőzött ahhoz a 2006-os naptárhoz, aminek a bevételéből a rákkutatást kívánják támogatni.

Jó a felhozatal

Kattintson Kakára,
és nézze meg Figót!

A naptárba tizenkét sikeres és szép, az olasz labdarúgó bajnokság élvonalába tartozó futballista került be - adta hírül az olasz ANSA hírügynökség. Köztük van az tavalyi aranylabdás Andrij Sevcsenko és a Fiorentina csapatának jelenlegi legnagyobb sztárja, Luca Toni. Luca Toni olasz válogatott csapattársa és Sevcsenko AC Milan-beli társa, Alberto Gilardino is igent mondott a jótékony célú felkérésre, ami az olasz rákellenes szövetség és az olasz futballszövetség közreműködésével jött létre.

Figo megmakacsolta magát

A "Tizenkét focinagyság a jó ügyért" szlogennel reklámozott naptár kedd óta kapható a boltokban, olyan médiatámogatókkal, mint a Grazia és a Donna Moderna női magazinok, a Chi sztármagazin vagy a legjobban fogyó olasz műsorújság, a Sorrisi e Canzoni.

Az AC Milan brazil sztárja, Kaká és az Internazionale portugál játékosa, Figo szintén beállt a sorba a félmeztelen Juventus-csapatkapitány, Alessandro Del Piero illetve az ő csapattársa, Gianluca Zambrotta mellé. A sorozatból egyedül Figo visel polót, a többinek lehet gyönyörködni izmos felsőtestében.