Félmeztelen magyar fodrászlány képviseli hazánkat a Bild magazin csatlakozó országokat üdvözlő fényképes összeállításában. Észtországot egy magasszárú bőrcsizmában pózoló postáskisasszony, Lengyelországot egy tollboát simogató fagylaltárus, Lettországot egy nagymellű rendőrnő személyesítette meg.
A német Bild magazin sajátos módon ünnepelte az EU bővítését, és köszöntötte azt a tíz országot, amelyek május 1-jén csatlakoztak az Unióhoz: a napilap szerkesztői egy fényképes összeállítás segítségével igyekeztek ízelítőt adni az új tagországok hölgy-kínálatából. Tíz, tizennyolc és huszonöt év közötti hölgyet kértek fel, hogy képviseljék országaikat, és egy egész oldalt szenteltek fedetlen kebleiknek.

Rendőrnő, vámos és fodrász

A csatlakozott lányok meztelen vagy félmeztelen fotóit a magazinban a következő szöveg kíséretében tették közzé: "Az új EU-s nők nagyon szexisek". "Hello szomszédok!"

Lengyelországból Anka, a fagylaltárus lány részesült abban a megtiszteltetésben, hogy képviselhette országát, Csehországot a vámtisztként dolgozó Stania, hazánkat Viktória, a fodrász, Szlovákiát az ápolónő, Jana, Litvániát Eliska, aki jelenleg egyetemi hallgató, Lettországot Buba, a dúskeblű szőke rendőrnő képviselte, míg Szlovéniát a titkárnőként tevékenykedő Franziska, Észtországot pedig a postai dolgozó, Ekaterina. Arról, hogy mivel fogalkozik a Máltát képviselő Mona, illetve a Ciprust képviselő Carmela, az újság nem közölt semmilyen információt.

Tekintse meg képeinket!
Univerzális szakértőnk, a Totalcar műsorvezetője, Winkler Róbert egyébként úgy véli, a Bildben bemutatott EU-szépségek többsége nem először lett lencsevégre kapva. "Viktóriáról elhiszem, hogy tényleg fodrász, a szlovák Janaról pedig, hogy ápolónőként dolgozik, de a többiek, azok nagyon modellgyanúsak" - fogalmazott.

A több millió példányszámban megjelenő Bild a legnagyobb német napilap. Népszerűségét leginkább annak köszönheti, hogy a magazin minden számban egy teljes oldalt kizárólag meztelen hölgyeknek szentel.