horoszkóp

Halálba torkollt a fojtogatós szex

2007.06.04. 14:34
A férfi fojtogat, a nő meg élvezi. Aztán hirtelen véres csöndbe borul a zokni. A New York-i férfi pedig annyira megijed, hogy inkább felgyújtja a hullát. Házastól.

Szex közben véletlenül megfojtotta partnerét egy 22 éves New York-i férfi. Persze van olyan, hogy az ember keményen szereti, és jól tudjuk, hogy az agyi oxigénhiány fokozhatja az élvezetet, de fojtogatás közben nem árt figyelnünk, hogy vajon a másik lélegzik-e még. Christopher Bayernek ez kiment a fejéből. Persze nem csoda, hiszen egészen máshol pumpált a vére.

Hogy a szexbaleset nyomait eltüntesse, a férfi felgyújtotta a nő házát, és elmenekült a helyszínről. Laura Giampino holttestét a tűzoltók találták meg súlyosan összeégve, így a halál valódi okát csak nehezen sikerült megállapítaniuk.

Miután a rendőrség kikérdezte a nő barátait, akik a szerencsétlenség előestéjén annak házában buliztak, kiderült, hogy bár a vendégsereg hajnali öt körül elhagyta a tett színhelyét, Christopher Bayer még visszament dugni egy jót. Nem sikerült.

A férfi a bíróságon elmondta, hogy szex közben egy zoknival bekötözte a nő száját, aztán fojtogatni kezdte, miközben a nő feltehetőleg elájult. Mikor a férfi, a két kezében a zokni végeit tartva észrevette, hogy partnere szájából folyik a vér, megnézte pulzusát és kiderült, hogy már halott. Ekkor pánikba esett és házastól gyújtotta fel a hullát, hogy eltusolja az ügyet.

A férfi sorsa még nem dőlt el, ügye egyelőre a bíróság előtt áll. Annyi azonban kiderült, hogy a lány családja nem hisz abban, hogy az áldozat önként vállalta volna a fojtogatós szexet. Hogy a nő férje mit gondol az esetről, azt nem tudjuk, ő ugyanis 45 napos börtönbüntetését tölti, amiért néhány embert bicskával megfenyegetett a nyílt utcán.