horoszkóp

Boróka ne fogazzál, kevés a gumink!

2007.09.29. 18:30
Egy mobiltelefonra készülő pornófilm forgatásán jártunk. Találkoztunk Boróka Balls pornószínésznővel, egy kétséges állapotú kukival, két szégyenlős pornóssal, meg egy francia fotóssal, aki vibrátorokkal hülyéskedik. És kaptunk lecsót is.

Boróka Balls pornószínésznő a medence partján áll, félmeztelenül. Kezében rózsaszín telefon, vékony testét lámpák világítják meg. A francia fotós mosolyogva nyomja a gombot, félig elszívott szivarja a hamutartóban füstölög.

Egy fotózással egybekötött pornóforgatáson járunk. A képek francia lapoknak, a szexjelenetek egy mobiltársaságnak készülnek. Tudja, hogy telefonra is lehessen kiverni.

A helyszín egy sokat látott külvárosi villa, ahol tíz éve készülnek pornófilmek. A garázs felett szolidan feszít a fals tábla: Tömő utca. A háromszintes épület minden helyisége egy-egy szín, beleértve a külső és belső medencét, a kertet, és a láncokkal, fapriccsel és szalmával berendezett apró házikót. Hogy a szado-mazo se maradjon ki.

Ricardo Solitól, Boróka Balls menedzserétől megtudjuk, hogy a havonta húsz napot használt ház bérleti díja 500 euro egy napra, de ebben benne van egy reggeli és valami meleg kaja napközben. Az erősen nemzeti érzelmű tulaj ma éppen lecsót és sült csirkét csinál.

Amíg az étel rotyog a tűzhelyen, a mindössze húszéves Boróka egy vibrátorral játszik a medence partján, a kamera forog, mi pedig várjuk férfi főhősünket, és trécselünk a jelenlévőkkel.

Jean-Mitchellnek, a tíz éve hazánkban élő fotósnak épp nincs semmi dolga, így tört magyarsággal mesél arról, hogy pornót fotózni remek dolog. Itt mindenki közvetlen, mindenki természetes, hiszen pucéran nem könnyű hazudni és szerepet játszani. Azért választotta Magyarországot, mert itt a legszebbek a lányok, ráadásul finomak a zöldségek, és aránylag olcsó a szarvasgomba. Az egyetlen nehézség, hogy a magyarok túl sokat beszélnek, és túl nehezen fizetik ki a gázsit. Egy forgatási napon úgy ezerkétszáz képet készít, a különböző intimitású fotókat más és más magazinok veszik meg. Megmutatja a mai termést. Boróka miniszoknyában mosolyog: ez a természetes kép. Boróka meztelenül: a szexi változat. Boróka pucsítva, a puncijából kilógó vibrátorral: hard verzió.

A lecsó elkészül, és befut Thomas, a pornószínész. Csak éppen van egy kis baj. Bepirosodott a farka. Az orvos szerint csak valami allergia, amit egy nyavalyájára szedett antibiotikum okozott. Boróka hezitál. Végül dönt: óvszerrel vállalja a szexet. “Van nálad gumi?” Nincs - hangzik a pornószínész válasza. “Akkor szerezz.” De honnan? “Mondjuk egy benzinkútról.” Ricardo feltúrja a házat, majd elégedett vigyorral az arcán megjelenik két óvszerrel. “Itt nem csak kaja, de óvszer is akad.” A teraszon gőzölgő étel fölül lekiabál a kertbe: “Boróka ne fogazzál, kevés a gumink!” Általános derültség.

A fotózás után, mikor Thomas fél percig tartja nyelvét mozdulatlanul Boróka punciján, kezdődhet a forgatás. Kanál póz az első: a férfi hátulról-oldalról hatol a lányba a medence előtti napozóágyon. Pontosan így:

A tulaj, akinek könyvespolcán megtaláltuk Csonka Magyarország közigazgatási helységnévtárát, és a Cion bölcseinek jegyzőkönyvét, elmeséli, hogy a múltkor épp egy melegforgatás zajlott a házában. A hetero szereplőt barátnője is elkísérte, és mikor lankadt a férfifenékben izgő-mozgó farok, minden átmenet nélkül csaja száját hívta segítségül, majd rakta is vissza a popsiba.

Szereplőink közben pozíciót váltanak. Riccardo, aki másfél évig volt Boróka pasija, megigazítja a pornós hosszú haját, majd kilép a képből. Utána ez megy egy darabig:

Kiderül, hogy a néhány éve a szomszédba építkezett lakók nehezen tűrik a folytonos nyögéseket. Juj.hu-s kollégám szerint a múltkor forgatás közben üvöltöttek át: Halkabban dugjatok!

Befut még két szereplő, egy házaspár, akik csak egymással forgatnak, és a juj.hu kamerájának látványától pánikba esnek. Ők nem adják az arcukat ilyesmihez. Igaz, pornóznak, de csak külföldi, fizetős oldalakra, és mivel a magyar nem jut el az interneten ezekre a helyekre, nem kell félniük, hogy lebuknak a család vagy a rosszmájú szomszéd előtt. A lány egyébként imádja a kamerát, rosszul van, ha nem forgathat néhány napig. A srác pedig beletörődött. Ez mégiscsak jobb, mint a divatszakma, itt legalább senki nem kezd ki a csajával. A leszbi pedig nem zavarja.

A forgatás közben a vége felé közeleg. Még egy kicsit így:

Aztán jöhet a végkifejlet, szájba. Itt már nem használnak gumit. Remélhetőleg tényleg csak allergia az a kis bőrpír a péniszen.

Még trécselünk egy keveset a szereplőkkel, a sminkessel, a tulajjal, miközben Jean-Mitchell egy rózsaszín vibrátorral imitálja a fül- és orrtúrást, majd feltapaszt egy dildót a kereszt alakú üvegre. Távozunk.

Érdekli önöket, hogy nézett ki mindez élőben? Nézze meg a juj.hu videóját, és ha valami keményebbre vágyik, nézzen át hozzájuk.