horoszkóp

Baracknyalás közben síkosítson vajjal

2007.11.17. 21:35
A szex mellett az ember életében a másik alapvető dolog az evés, ezért utánanéztünk, hogy az ételeket és a sikamlós perceket hogyan lehet összehozni egymással. Az eredmény egy kicsit perverz, de ugyanakkor nagyon mókás videógyűjtemény. Azért inkább felnőttek nézzék csak meg.

Az evés és a szex összekapcsolásakor nem az olyan torz szokásokat kerestük, mint a főtt tésztában szexelőket, akik aztán a különféle testnedvekkel felturbózott tésztát akár meg is eszik, hanem inkább olyan megoldásokat, amik könnyed szórakozást nyújtva biztosítják, hogy ezentúl az ételekre gondolva kicsit elkalandozzon a képzeletünk.

Nagy Durranás

Ez talán a legismertebb jelenet, ami a szexet és az ételeket összekapcsolja, ráadásul még nagyon vicces is. Van benne erotikus burritoevés, olajbogyópattintás köldökből és hason megsülő tojás is.

Egy városi legenda megfilmesítve

Létezik egy városi legenda, amit csak úgy hivatkoznak: a kutya és a mogyoróvaj. Arról szól, hogy a munkából hazaérkező fiatal nő gyorsan ledobja a ruháit, alaposan bekeni magát mogyoróvajjal, aztán hagyja, hogy a kutya kényeztesse. Mindenhol. A barátok meg közben a sarokban várják, hogy elkezdhessék a titokban a csajhoz szervezett meglepetésbulit. Ebben a verzióban kutya helyett macska, a mogyoróvaj helyett valami csokikrém van, de az eredmény ugyanaz.

Ha nincs más, síkosítson vajjal

Na, ezt a reklámot kevés önszabályozó reklámtestület engedné át a rostáján. Egy fiatal pár reggelihez készül, de előtte még lezavarnak egy gyors numerát, de szükség van egy kis kenőanyagra. Szerencsére ott van az asztalon a reklámban hirdetett vaj, ami tökéletesen megfelel a célnak.

"A sajtos mókust szeretem"


Fast Food Sexy
Uploaded by manulafronde

A Comedy Central készítette ezt a reklámparódiát. Egy olyan gyorséttermet hirdetnek itt, ahol a felszolgálólányokon nincs se szoknya, se bugyi. Az éttermet Beavernek hívják, ami igazából hódot jelent, de talán jobban érthető a szlengre játszó hülye szóvicc, ha magyarul egy mókus nevű éttermet képzelünk el, ahol szintén bugyi nélküli lányok dolgoznak.

Filthy Food


FILTHY FOOD - The funniest home videos are here

Ezt tényleg csak felnőttek nézzék meg! A valaha készített talán legjobb videó szex és étkezés témakörben ez az ötperces rövidfilm. Van benne minden, tényleg. Ha gusztustalannak tartja nézés közben gondoljon arra, hogy ez csak étel. De közben meg röhögjön egy jót azon, hogy milyen perverz valójában ön is!