Geronazzo rúdtánccal hozná helyre a gang-bang-et

2008.08.29. 15:24
A nagyszájú nő is beállt azok közé, akik már nem tartják jó ötletnek, hogy pornóra adták fejüket. Geronazzo Mária már sajnálja, hogy kilenc férfi leszopásával közfelháborodást keltett, engesztelésül csak rövid ideig kapja le a bugyiját az Erotika Kiállításon.

Pirner Alma ( Ginger Jones ) készíti fel a nagyszájú nőt az Erotika Kiállításra. Geronazzo Mária ugyanis felkérést kapott a 13. börzére, és a sztriptíz-világbajnokot kereste meg azzal a kéréssel, hogy tanítsa be egy rúdtáncra. Az expornós már a második olyan erotikus tánciskoláját nyitotta meg, ahol az unatkozó háziasszonyoktól kezdve mindenki elsajátíthatja a rúdtánc alapjait, aki kedvet érez hozzá.

Mária vezeklés közben

"Nem kell mindent levenni, nem igaz?"

„Én elmondtam, hogy kb. mit szeretnék, és Alma annyira ráérzett, hogy pont az elképzelésem szerint találta ki a koreográfiát" - meséli Geronazzo. "Ami a jelmezt illeti, úgy egyeztünk meg, hogy fekete, hosszú zakó lesz rajtam, ami eltakarja teljesen a fenekem, alatta pedig egy fűző, és a mellem ugyan szabadon lesz hagyva, de bimbótakarót használok majd. A bugyimat is csak egy rövid időre fogom lekapni, hiszen erotikus produkciót akarok, nem pornót, így nem kell mindent levenni, nem igaz? Szipka lesz majd a kezemben, ettől az egész előadás olyan Moulin Rouge-os hangulatot fog kapni, nagyon izgató és jó lesz, majd meglátjátok.”

"Nem kellett volna bevállalnom a pornót"

Hogy mire fel ez a feltűnő szemérmesség, arra a kétgyerekes anyuka meglepő válasszal szolgál: „Egyre jobban úgy érzem, hogy a pornófilmet nem kellett volna bevállalnom, ezt próbálom helyrehozni.” Hogy ő valójában egy szolid nő, azt Pirner Alma is megerősítette: "Még az öltözködése is teljesen visszafogott, nem hord minit, pedig megtehetné, és bármelyik lábszépségversenyen tarolna."

Az asszony egyébként november elején megjelenő könyvéhez is felhasználja a tudását, az irományhoz csatolt ajándék DVD-n fogja bemutatni, hogyan kell elcsábítani egy férfit - mert ő tudja.