Fizetős szexoldalon szerepelt, ezért távoznia kellett az R-Go-ból a Dóri nevű gidának. A lány pasiján keresztül tagadja, hogy ő lenne a képeken.

A Sexiside azt állítja a R-Go volt gidája, a 19 éves Dóri szerepel Mirien néven egy fizetős szexoldalon. Hogy Mirien pontosan mit művel a képeken, arról csak az tudhat, aki hajlandó minimum 35 dollárt perkálni a Just Teen Site-nak, ahol a magát csehnek valló lány május óta látható. Az R-Go volt gidája tagadja, hogy ő szerepelne a képeken.

Szikora Róbert azonban a Velvetnek azt mondta Dóri emiatt az ügy miatt távozott a zenekartól: "Nem az én kompetenciám volt, hogy marad-e vagy elmegy. A zenekar menedzsere szerint az ilyen viselkedés nem méltó a gidasághoz, így kitette". Szikora elmondta, hogy a lány tanulmányai miatt egy időre felfüggesztette a fellépéseket, ezalatt történt a fotózás: "Szíve joga, hogy mit tesz. Nekem minden gida értékes, így nehéz szívvel búcsúzom. Dóri pedig különösen értékes gida volt, ugyanis nagyon jól táncolt." Az énekes egyébként nem látta a képeket, ugyanis nem használ internetet.

Hamza Zoltán, az R-Go menedzsere első beszélgetésünkkor nem kommentálta az esetet, hiszen a lány már egy hónapja nem tagja a zenekarnak. Szikora nyilatkozata után újra megpróbáltuk elérni, sajnos sikertelenül.

Amikor még kislány volt

Az egykori gida három éve már pózolt meztelenül, akkor a másik gidalánnyal, Mónival közösen szerepelt a Playboy címlapján. Az akkori nyilatkozatok szerint a lányok azért mentek bele a horvátországi fotózásba, mert az újság igényes, a képek pedig pont annyit mutatnak, amennyi még belefér az R-Go szellemiségébe.

Egy apró kis szépséghibája azonban volt a fotózásnak: Dóri akkor még mindössze 17 éves volt, tehát fiatalkorúnak számított, így szülői beleegyezést kellett kérnie a képek megjelenéséhez. Ezt némi szájhúzás után meg is kapta, a rendőrség azonban ennek ellenére nyomozást indított az ügyben. Az eljárás végül megszűnt, mert a szakértők nem minősítették pornográfnak a képeket.