Jusson el a csúcsra boás gumikacsával

2007.11.21. 15:40
A nők szívesen kényeztetik magukat, a szó minden értelmében. Ezzel a gyártók is tisztában vannak, akik tucatszámra ontják a cukibbnál cukibb szexuális segédeszközöket. Ön szerint melyik a legcsajosabb játékszer: a párducmintás vibrátor, a szőrmés bilincs, a rózsaszín ostor vagy a tollboát viselő gumikacsa?

A férfiakkal ellentétben a hölgyeknél a funkció mellett óriási szerepet kap a kivitelezés is. Ezt persze gyártók is nagyon jól tudják és egyre több, általuk csajosnak vélt terméket dobnak a piacra. Ez a tendencia a szexuális játékszereknél is megfigyelhető, a netes szexboltok ugyanis tele van pink, lila és babakék színű kütyükkel. Bár a színvilág nem feltétlenül tükrözi minden hölgy ízlését, azért mindenki találhat kedvére való játékszert.

Csak diszkréten

Nézze meg képeinket!

Bár az utóbbi pár évtizedben a társadalom prűdségi szintje csökkent, a legtöbb ember még mindig nem szívesen vállalja fel, hogy többre vágyik a misszionárius póznál, és ha kell, akár saját kezébe veszi a sorsát. Szerencsére egyre több olyan vibrátort lehet kapni, melyek a legkisebb női retikülben sem szúrnak szemet. Persze nem csak a méret a lényeg, nem árt, ha az örömszerző eszköz funkcióját nem lehet beazonosítani azonnal. Vannak gyártók, akik rúzsnak, vannak, akik rikító színekben pompázó zseblámpának álcázzák termékeiket.

Nem lát, nem mozdul

Nem feltétlenül kell a szado-mazo vonal elkötelezett hívének lenni ahhoz, hogy az ember fia és lánya kipróbálja a különböző ostorokat, pálcákat, bilincseket és társaikat. Igaz, a legtöbben nyilvánvalón a szoftosabb és cukibb változatokat részesítik előnyben. Természetesen nekik is van miből választani, a szív alakú, fekete és rózsaszín bőrből készült pálcán, a szintén pink ostoron és a szaténből készült szemellenzőn keresztül minden megrendelhető az interneten. A haladók akár szettben is megvásárolhatják ezeket az eszközöket.

Kell a luxus

Természetesen létezik luxuskategória is. Az egyik leghíresebb deluxe játékszer a Jimmy Jane Little Something modellje, mely többféle változatban kapható, van platinából és aranyból készült vibrátor is (ilyet vásárolt magának Kate Moss is – szerk.). A különböző fantázianevek különböző mintázatot jelentenek, a Vanitas-t például pillangók díszítik, de van koponyás modell is. Ha már luxusról beszélünk, akkor nem feledkezhetünk meg a kristályairól híres Swarovski cégről sem. Szinte nincs olyan használati eszköz, amit ne raktak volna már ki ilyen kövecskékkel, miért pont a vibrátorok maradtak volna ki? A Minxt, melyet Shiri Zinn tervezett, a levehető szőrmefarok mellett 12 kristály borítja. Persze vannak olcsóbb, ám hasonlóan giccses darabok is. A Babeland oldalán találhatunk színes kövecskékkel kirakott, bársonytapintású fekete vibrátort is.

Állati szex

Klikk!

Kevés olyan nő van, aki ne olvadna el egy aranyos kis állatka láttán. A gyártók úgy gondolták, hogy összehozzák a kellemeset a hasznossal, és elárasztották a piacot különböző „perverz cukiságokkal”, és itt most nem a vibrátorok körében külön csoportot képező, nyuszis vibrátorként ismert termékekre gondolunk. A legnagyobb választék az I Rub My Ducky márkanév alatt futó örömszerző gumikacsákból van. Kedvenc darabunk a tollboát viselő Paris modell, ami fekete és pink színben is kapható. Az internetes szexboltokban ezenkívül találtunk halacska és virágformájú masszírozó készüléket, valamint pillangó alakú, távirányítós és felcsatolható vibrátort is.

Vissza a természetbe

A szülők legtöbbször - főleg az angolszász kultúrában - a madarakról és a méhekről szóló mesével próbálják bevezetni gyermekeiket a szexuális élet rejtelmeibe. Ezt a meghatározó történetet „feldolgozta” az RFSU, egy svéd szervezet, mely a megfelelő szexuális oktatásért küzd. A társaság egyik terméke, egy óvszer ugyanis a Birds ’N Bees (Madarak és Méhek) nevet viseli, és extracsajos ciklámen színű csomagolásban kapható.

Hamm…

Nem titok, hogy az érzékeket a megfelelő ételekkel is fel lehet kelteni. Bár az eper és a tejszínhab kombinációja is csodákra képes, a gyártóknak nyilván az az érdekük, hogy a vásárló ne a sarki közértből szerezze be a kiegyensúlyozott nemi élethez szükséges hozzávalókat. Az ehető bugyi már a múlté, most a csokoládéból készült testfestékek, illetve dildók a legtrendibb ehető „stimulátorok”. A Chocoholics Divine Desserts csavart még egyet a történeten, és kiadott egy kockajátékot. A lényeg: a játékosnak a kocka eldobása után választania kell egy kártyát, és partnerét az utasításoknak megfelelően kell bekennie csokival.