horoszkóp

Jótékony szex, megrontott bicikli és répa a gatyában

2007.11.29. 18:05

Lassan fél éves lesz hírblogunk, a Gumicukor, így elérkezett az idő, hogy áttekintsük a benne felhalmozott hasznos információkat. Persze, hogy a szex tagekkel kezdtük. Szerencsére annyi kínos hír közül választhattunk, hogy a legjobbak bele sem férnek egy cikkbe, így két felvonásban osztjuk meg őket önökkel. Olvasgassanak, szavazzanak és döntsék el, melyik 2007 leghülyébb szexhíre.

A szavazásnak vége

Három év börtönre ítélék a biciklivel szexelő férfit

Három év felfüggesztett börtönt kapott az az amerikai férfi, akire éppen akkor nyitottak rá a takarítók, amikor biciklijével próbált szexuális aktust létesíteni - tudtuk meg az MTI-től. A takarítók többször is kopogtak a motelszoba ajtaján, de mivel nem kaptak választ, kulcsukat használva benyitottak. A szobában egy 51 éves férfi egy szál pólóban csípőjét előre-hátra mozgatva biciklijével szexelt. A két takarító azonnal jelentette az esetet a motel igazgatójának, aki kihívta a rendőrséget. "Csaknem negyven éve vagyok seriff, azt hittem, már mindenféle perverzióval találkoztam, de ez a biciklis még nekem is új" - mondta a seriff. A férfi a nyugalom szexuális cselekménnyel történő megzavarása címén került bíróság elé. Hiába hozakodott elő azzal, hogy kerékpárja nem a párja, csupán túl sokat ivott, és az okozhatta a félreértést, a bíró három év börtönre ítélte, igaz, a letöltést felfüggesztette. Emellett beíratta a férfi nevét a szexuális gonosztevők névjegyzékébe, ugyancsak három évre.
Még nem érkezett szavazat

Huszonnégyen ügyködtek a szexbilincselt nőn

Összesen 24 férfi fáradozott azon, hogy megszabadítson szexbilincsétől egy nőt Nagy-Britanniában - írja az MTI. Az első próbálkozó a 32 éves hölgy megbilincselője, 34 esztendős barátja volt, aki csak elveszteni tudta a bilincs kulcsát, megtalálni már nem. A nő két órányi ágyfogsága után - a bilincs másik karikája a fémvázas bútorhoz volt kattintva - a pár úgy döntött, a rendőrségtől kér segítséget. Ki is érkezett - szélesen mosolyogva - három rendőr, ám a bilincsnek zárjával nem boldogultak, csak a láncát tudták elvágni. Egyúttal a tűzoltókat javasolták végső szabadítónak. A pár ezek után elsomfordált - nem túl büszkén - a legközelebbi tűzoltóságra, ahol éppen műszakváltás volt, így a szokásosnál is több, összesen húsz tűzoltó tolongott az épületben és mindegyikük buzgón ajánlkozott segítőnek. "Azt hittem, hogy lesül a bőr a képemről. Soha életemben még nem szégyelltem magam ennyire" - mondta a hölgy a The Sun című brit napilapnak. A tűzoltók egyike azután pillanatok alatt bilincstelenítette a nőt egy hidegvágóval. "Mi csak meg akartuk fűszerezni kissé a szexet, de 3 rendőr és 20 tűzoltó nem volt a tervünkben" - mondta a hölgy barátja.
Még nem érkezett szavazat

Ötös karambolt okozott a parkolóban szexelő maláj pár

Ötös karambolt okozott egy pár pásztoróra-kísérlete Malajziában - adja hírül az MTI. A duó egy nagyáruház parkolójának félreeső zugában zárkózott kocsijába, ám egy rendőrjárőr megzavarta őket. A pár hirtelen gázt adva, menekülésre fogta a dolgot, de nem jutott messzire: a főútra hajtva nekiütköztek egy autónak, a baleset miatt pedig rögvest még három kocsi karambolozott. Személyi sérülés nem történt. A párt őrizetbe vette a rendőrség. Sietségük oka az volt, hogy az iszlám törvénykezés szerint akár két hónap börtönt is kaphat minden nem házas pár, ha bizalmas édes-kettesben bukkannak rájuk. Ez így is fenyegeti őket, ráadásul a férfit gondatlan vezetéssel is vádolják.
Még nem érkezett szavazat

Répával tömte ki gatyáját egy vezetésoktató

Egy gyermekeit egyedül nevelő édesanya elájult, miután oktatója előhúzott a nadrágjából egy óriási répát- írja a Northern Echo. A hölgy éppen leparkolt az autóval, amikor a férfi megragadta a kezét és állítása szerint az ágyékára helyezte. A perverz oktató állítólag többször is zaklatta őt, folyton fogdosta a mellét, egyszer pedig felajánlotta, hogy eltekint a tandíjtól, ha a nő lefekszik vele. Sőt, volt, hogy megmutatta neki meztelen fotóját. A férfinak, akit még három nő szexuális zaklatásával vádolnak, a bíróság előtt kellett felelnie tetteiért. A pasi ügyvédje azzal védekezett, hogy a hölgy érdekes módon két hónappal azután jelentette fel védencét, miután a férfi pert nyert ellene. A nő ugyanis száznegyvenöt fonttal tartozott oktatójának, mivel egy-két órát elfelejtett kifizetni.
Még nem érkezett szavazat

Rossz pasival szexelt egy malajziai nő

Egy hölgy nemi erőszak miatt feljelentette azt a férfit, akivel állítólag azért feküdt le, mert azt hitte róla, hogy ő a férje adta hírül a Herald Tribune. A negyvenéves háztartásbeli egy hosszas ünnepi készülődés után csak hajnalban tudott ágyba bújni. Vallomása szerint egy órával azután, hogy nyugovóra tért, a férje bemászott mellé az ágyba. Mivel sötét volt és nem látta partnere arcát, az hölgy szívesen beadta a derekát. Csak akkor jött rá a turpisságra, amikor férje hazatért a munkából és megkérdezte, hogy mégis mit keresett kollégája az ő hálószobájában. A pár azonnal feljelentést tett a rendőrségen. "Kicsit gyanús az a történet, amit az áldozat előadott. Furcsa, hogy egy feleség nem is ismeri fel, hogy nem a férjével bújik ágyba nyilatkozta" - K. Manoharan nyomozó. A huszonkilenc éves férfit mindenestre óvadék ellenében szabadlábra helyezték.
Még nem érkezett szavazat

Szegényeket segít a szexszel egy chilei prosti

Maria Carolina, egy chilei prostituált 27 órányi szexet ajánlott fel az ország legnagyobb jótékonysági estjének pénzgyüjtő akcióján - adja hírül a Reuters. Carolina azonnal a hírek középpontjába került szokatlan felajánlásával. A jótékonysági eseményt a helyi tévé is közvetíti majd péntek estétől 27 órán át. "Már elárvereztem mind a huszonhét órát. Az egyik kliensem már fizetett is. Jó üzletnek tűnt neki a dolog." - mondta el Carolina, aki nagyjából 4000 dollárt gyűjtött az akcióval. A jótékonysági műsor egyik szervezője elmondta, nem buzdítja az embereket immorális akciókra a pénzgyűjtés érdekében, de elfogadja a pénzt az örömlánytól. "Lesznek olyan emberek, akik sokkal inkább megkérdőjelezhető helyről származó pénzt fognak adni, mint én. Az egyetlen dolog, amit tettem, hogy reklámoztam." - válaszolta Maria Carolina a szervezőnek.
Még nem érkezett szavazat
Köszönjük, hogy kattintott. Szép napot kívánunk.