horoszkóp

A tökéletes guminőnek sörtartó feje van

2008.12.30. 19:35
Általában hírességek nevével fémjelezve dobják piacra a drágábbnál drágább gumibabákat. A csomagolás fotóin legtöbbször a kedvenc celebünkre megszólalásig hasonlító lányok szerepelnek, de a babáknak valójában semmi köze nincsen az élethűséghez. Na de lássuk, hogy Stephanie Swift vagy Jill Kelly hogyan is néz ki felfújt állapotban, és mit találunk a dobozban, ha gladiátorra, esetleg a tökéletes nőre vágyunk.

Stephanie Swift

Stephanie Swift

Swift kisasszony hüvelye és végbélnyílása nyúlékony gumianyagból készült, de a rugalmasságtól függetlenül óvatosan kell vele bánni, mert egy nagyobb lendülettől pikkpakk elszakadhat. A lyukak területei vibrálnak, csak négy db. ceruzaelem szükséges, és a gyártók még arra is figyeltek, hogy karjai mozgathatóak legyenek - a minél élethűbb hatás végett. Egyik kacsóját úgy öntötték formába, hogy egy merev pénisz simán a markába illeszthető legyen.Florence

Florence

Akik még emlékeznek Marla Gibbs fanyar szájára a Jeffersonék című sorozatból, és valami folytán még rá is kattantak az öreglányra, azok most örülhetnek, itt van ugyanis a csokoládészínű, felfújható műanyag változata.

Három nyílással rendelkezik, igazából semi extra, még csak kényeztetője szemébe sem néz, ha rámásznak. Sorozatbéli szerepével szemben a házimunkában sem aktív.

Görög lány

Álomlányok: görög lány

Ez aztán forradalmi előrelépés a javából: négykézláb pucsító guminő a gumisegg szerelmeseinek. Bár a fő hangsúlyt a hátsó fertályra helyezték, a feje forgatható, így akár oldalvást a tükörben is lehet csodálni a merev arckifejezést.

A szájüreg kényelmetlen, merev gumiból készült, viszont a hüvely és a fenék két külön zacskóval várja a rohamot, hajrá.

Nina Hartley

Nina Hartley

Nina Hartley az élő bizonyíték arra, hogy az érett nők is lehetnek kívánatosak - meg is érdemelte, hogy babát formáljanak róla. Az önmagát radikális feministának valló pornószínésznő gumiváltozata természetesen nem rendelkezik modellje elveivel, így bármit lehet vele csinálni. Állítólag a vibráló hüvely és a végbélnyílás is az eredeti hiteles mása, erre a dobozon található felirat is utal: "Fogyasztói figyelmeztetés: ez a baba pontosan úgy néz ki, mint Nina Hartley." Hát, kiköpött.Jill Kelly

Jill Kelly

Minőségi pornósztárfej nyitott szájjal, ami szív és vibrál is - de más is van ám a Jill Kelly baba tarsolyában. A könnyű takarítás érdekében a hüvelye kivehető, és pihe-puha anyagból készült, ennek ellenére rendkívül strapabíró. Meg kell említeni, hogy a művésznő előszeretettel hangoztatja úton - útfélen, hogy majdnem dugott Bruce Willis-sel, de aztán mégsem. Mert hogy neki elvei vannak. Így nyúljunk hát hasonmásához is.

Fatty Patty

Fatty Patty

Sok pasi kifejezetten a molett hölgyekre bukik - nekik lett kitalálva Zsíros Patty baba, hatalmas mellekkel és rajzolt tokával. A látszat ellenére ez a modell sem strapabíróbb, mint karcsú társai, így ha nem muszáj, ne terheljük a saját súlyunkkal.

A testtel szemben a hüvely mérete a szokásos, de sajnos itt sem fordítottak külön figyelmet a tisztíthatóság megkönnyítésére: nem kivehető a vagina.

Gladiátor

Gladiátor

Első ránézésre azt hihetnénk, a gumibaba gyártók végre gondoltak a nőkre is, de nem. Ez a gladiátor kifejezetten pasik számára készült hímringyó. Dús szemöldökét elnézve talán Kiszel Tünde családjában kell keresni az alkotó múzsáját, de leginkább a vibráló farkára fognak bukni a rajongók. Forgó nyelv és szűk végbélnyílás várja a kíváncsiskodókat.A tökéletes nő

A tökéletes nő

Na igen, a tökéletes csaj: állva szopik és sörtálca feje van. Szőke álomnőnk egy átlag pasi derekáig ér, és élvezetes vele meccset is nézni. Egyéb célokra nem igazán használható, lévén a sörtartón kívül nem rendelkezik több nyílással, de ebben az esetben ezt elnézzük a tervezőknek.

Marilyn Star

Marilyn Star

Újabb pornószínésznő ihlette meg a gyártókat, de a szerencsétlen szexjátékot elnézve nem tudjuk eldönteni, hogy magasztalni vagy büntetni akarták Marilyn Start, amikor elkészítették gumibaba mását.

Piros és fekete fehérneműben egyaránt kapható, és mindhárom testnyílása vibrál. Egyszerűen csodálatos.

Hustler baba

Hustler baba

A legkülönbözőbb arcokkal és frizurával kapható ez a gyönyörűség, és hogy minél valószerűbb legyen, az alkotói körmöket és punciszőrt is terveztek a leányzónak. Szintén három db. támadható nyílással rendelkezik, állítólag puha a cicije, viszont csak guggoló pozícióban hajlandó közösülni.

Alien

Alien

"Szeretkezz, ne háborúzz!" címszó alatt dobták piacra ezt az apró zöld emberkét, hogy azok se maradjanak ki semmi jóból, akiket még nem raboltak el a földönkívüliek. Az emberekkel szemben ő csak a száját tudja használni, és azt sem igazán értjük, mi jó abban, hogy sípol, miközben szopatják.