horoszkóp

Szex közben meghalt, az özvegy a prostikat perli

2008.04.07. 21:10
Kapcsolódó cikkek (1)
Kurvák miatt halt meg egy gazdag üzletember, legalábbis ezt állítja özvegye. A férfi alkohol és drog hatása alatt elektromos vágyfokozóval játszott két prosti társaságában. Az özvegy több, mint 350 millió forint kártérítést követel.

353 millió forintos pert indított egy gazdag üzletember özvegye, amiért férje szex közben meghalt. A Daily Mail cikke szerint a férfi szívrohamban halt meg, miközben vadul szexelt két prostituálttal. A 38 éves, akkor még jó egészségnek örvendő férfi megkérte az örömlányokat, hogy karácsonyi mulatságképpen hozzanak magukkal egy szexjátékot, ami áramütésekkel serkenti a szexuális vágyat. A különleges szolgáltatás ára több, mint 642 ezer forintra rúgott, amelyben benne volt három üveg pezsgő és néhány ecstasy tabletta is, amivel a hangulatot fokozták.

Képaláírás

Yvan Naessens, az özvegy ügyvédje azt állítja, hogy a prostik bátorították az áldozatot arra, hogy igyon, drogokat vegyen be, és még rosszulléte ellenére is szexeljen, sőt még arról sem próbálták meg lebeszélni, hogy elektrosokkot használjon vágyfokozásra. Az egyetlen, amit megtettek az egyébként törzsvendégnek számító férfiért, hogy miután elájult, nedves törölközővel megtörölték a nyakát. Az elektromos szexjáték, amit a kurvák hoztak, az interneten vásárolható meg. Az eszközhöz mellékelt tájékoztatón rajta van a figyelmeztetés, hogy milyen veszélyekkel járhat a túl magas áramerősség.

A két, testéből élő hölgy kétségbe vonja az özvegy által követelt kártérítési összeg jogosságát. Ügyvédjük elmondta, hogy Belgiumban volt egy hasonló eset, ahol a prostituált végzetes adag kokaint adott be kuncsaftjának, majd eltűnt az áldozat autójával, de annak az örömlánynak a büntetését csak 2,6 millió forintnak megfelelő összegben állapították meg. Az esetet egyébként jövő hónapban fogják tárgyalni az egyik belga bíróságon.