horoszkóp

Ki a legizgatóbb webcamcsaj?

2009.02.10. 20:09

Fiatalok, csinosak, exhibicionisták, akik arra vágynak, hogy minél többen lássák a testüket. Vannak, akik ebből keresik a zsebpénzre valót, vannak, akik szórakozásból vetkőznek a kamera előtt, és olyanok is akadnak, akik csak az önbizalmukat szeretnék visszanyerni egy-egy pozitív hozzászólástól. Mi kiválogattuk a kilenc legszimpatikusabb webcam csajt, szakértő szemek elé állítottuk őket, de a döntést Önökre hagyjuk. Melyik a legizgatóbb lány a mezőnyből? Amatőr sztriptízvideók, Mészáros Dóra kommentárjával.

1.

Mészáros Dóra: Puha ágyon táncolni nem könnyű feladat. Válasszunk stabil talajt párunk elvarázsolásához, mert könnyen úgy járhatunk, mint a "művésznő" 1.57-nél: csúnyán beverhetjük a könyökünket és fancsali képpel, sírásra görbülő szájjal izgathatjuk tovább a nagyérdeműt.

2.

Mészáros Dóra: Sok fiatal lány keresi azzal a zsebpénzre valót, hogy webcamerán keresztül húzza ki pasikból a lóvét. Ha webcam girl-ök vagyunk, el kell hitetnünk a fizetőképes ügyféllel, hogy élvezetből csináljuk. Nem jó taktika fapofával a fölpöndörödő szoknya szélét igazgatni, és közben elröhögni magunkat, ha valaki a hátsó szobából vicceket mesél.

3.

Mészáros Dóra: Teljes nekivetkőzésnél óvatosan kell megválasztani a ruhát. Hosszúszárú, szűk nadrágból nem célszerű vetkőzni. A gatyaszárba belegabalyodás nem túl épületes látvány. A zoknitól se úgy szabaduljunk meg, mint Jóska bátyám, amikor hazajön a kocsmából és beül a tv elé meccset nézni. A mozdulatok legyenek kifinomultabbak, nem jó ötlet csárdásból, néptáncból és "faluvégén kurta diszkó" elegyéből meríteni.

4.

Mészáros Dóra: Egy igazi izgató vetkőzőszámnál fontos lehet a tekintet is. Ha meredten bámulunk a kamerába, vagy párunk szemébe, könnyen elronthatjuk az előadást. A fiúk állítólag utálják, ha pornófilm nézés közben rájuk mered a csaj a képernyőről. Táncolás közben is furcsa hatást kelthet, ha a test fordul, a fej meg a nyakon még mindig bámul az arcunkba. Legyünk csábítóak, de természetesek. Bugyi hiányában pedig túl hamar előkerül az, ami a végére kell maradjon. A sztriptíz lényege nem a rögtön mindent megmutatás.

5.

Mészáros Dóra: Rutinosabb előadóval van dolgunk a következő videóban. Jól megválasztott, könnyen levehető ruhadarabok: teljes fehérnemű, rajta szoknya, blúz. Könnyebb úgy sztriptízt előadni, ha van rajtunk valami, amit le is vehetünk. Kicsit fantáziadúsabb mozgással esetleg még jobban fel lehetett volna dobni a show-t. Szemüveg fetisiszták előnyben!

6.

Mészáros Dóra: Bár én inkább megmosolyogtam a mellével játszó hölgyet, tudom azt, a férfiak más szempontok alapján pontoznak. És miután nagyon magabiztosan csattogtatta a ciciket, valószínűleg eddig nagyrészt pozitív kritikát kaphatott. (Azonban akiket nagyobb és súlyra nehezebb mellel áldott meg a természet, tudják mennyit számít a melltartó sportolásnál, a cicik ide-oda csapódása fájdalmas is lehet.)

7.

Mészáros Dóra: Egy majdnem tökéletes vetkőzés lett volna, ha a ruhadarabok a célszerű helyükön vannak. A bugyinak a harisnyatartó fölött van helye, amennyiben le szeretnénk venni. Ha ez nem így van, kénytelenek leszünk a harisnyával együtt letűrni, pedig jóval szexisebb, ha legalább az a kiegészítő fennmarad.

8.

Mészáros Dóra: Vajon mi nők meg tudjuk azt fejteni, hogy mitől produkált ez a kis felvétel egymilliós nézettséget a youtube-on és termelt ötszáz kommentet? Talán mert nem látható rajta se cici, se punci. Izgatóbb lehet az, amit csak sejtünk, de nem látunk? Ki tudja ezt, a mai világban.

9.

Mészáros Dóra: Tökéletes test, megbolondítva babaolajjal. És bármennyire is szeretnénk, nem látjuk a hozzá tartozó arcot. A webcam-lányok misztériuma az interneten. Én pedig csak meredek csendesen magam elé, és azon gondolkodom, bárcsak enyém lenne ez a fenék. Mától csak salátát eszem, a taposógépen tengetem napjaimat, és nem a gép elől kommentelek videókat a Velvet számára.