horoszkóp

Egy fél csepp megszáradt ondó is elég a lebukáshoz

2008.04.29. 15:00
Kapcsolódó cikkek (1)
Elég egy mosásra váró alsónemű ahhoz, hogy kiderítsük hűtlen volt-e párunk. Az amerikai teszt 100 százalékos biztonsággal mutatja ki a spermamaradékot a bugyiból és az alsónadrágból, ami meglepően könnyen odakerülhet úgy, hogy észre sem vesszük.

Egy tavaly nyári tesztünkből kiderült, hogy az emberek többségének az számít megcsalásnak, ha párjuk lefekszik valaki mással. Erre azonban normál esetben viszonylag ritkán derül fény, így könnyen lehet, hogy amikor kedvesünk fáradtan jön haza az esti fallabdázásból, vagy aerobik óráról, akkor igazából nem is ott volt és nem is az aktív sport miatt fáradt ki olyan nagyon. Az ilyen félrelépések lebuktatására találták ki és szabadalmaztatták Amerikában a CheckMate tesztfelszerelést, amivel könnyen és pontosan lehet ellenőrizni párunkat, hogy hűtlen volt-e. Az eszköz a fehérneműből mutatja ki az ondómaradékot, amelyből elég egy egészen picike, szinte észrevehetetlen mennyiség az alsóneműben ahhoz, hogy a CheckMate felismerje, sőt még az sem baj, ha már megszáradt a sperma.

Az eredmény is gyorsan megvan, tehát elég alig öt percre kell csak elcsenni párunk fehérneműjét és már végezhetjük is a tesztet. A CheckMate állítólag bármilyen színű és fajtájú anyagon működik, legyen az klasszikus fehér fecske, vagy éppen egy divatos fekete csipkebugyi. A leellenőrzött ruhadarabot nem károsítja, sőt a legkisebb nyomot sem hagyja rajta, úgyhogy aki a lebuktatásra készül tuti, hogy nem fog maga lebukni bizalmatlanságával. Az árulkodó ondómaradékokat a mosószer „sajnos” eltünteti a ruhából, de mosás nélkül több mint két évig kimutatható az árulkodó jel, úgyhogy akár a hosszú ideje a szennyes alján megbúvó fehérneműket is le lehet tesztelni.

Hogy kerül a boxerba és a bugyiba az ondó?

A nőknél minden egyes közösülés után körülbelül 72 óráig tart a folyamat, amikor a vaginából kiszivárog a sperma, ami az aktus során került be. Ezen még egy alapos zuhany sem segít, tehát ami bement, az ki is jön, méghozzá egyenesen a bugyiba. Ha az elvégzett teszt rossz hírrel szolgál, a bizalmatlankodó férfi még mindig reménykedhet esetleg abban, hogy csak a saját spermáját találta meg kedvese tangájában. Azonban aki mindenáron biztosra akar menni, könnyedén beszerezhet egy szintén otthon elvégezhető DNS-tesztet, amivel egyszerűen megkapják a választ, hogy párjuk kefélt-e mással rajtuk kívül. Férfiaknál is hasonló a helyzet, bár náluk a szex utáni spermaszivárgás mindössze két órán keresztül tart, de ez is éppen elég ahhoz, hogy felfedezhetőek legyenek az alsógatyában a maradványok.

Képaláírás

A nőket az óvszer, a pasikat az önkielégítés mentheti meg

A lebukásnak ezt a fajtáját csak a nőknek van esélyük kivédeni óvszer használatával, de a pasikat ez nem menti meg a lelepleződéstől, maximum egy nem kívánt kisbabától, vagy a nemi betegségektől. Amiben viszont hatalmas előnyben vannak a nőkhöz képest, hogy bármikor nyúlhatnak ahhoz a kifogástalan magyarázathoz, hogy csak maszturbáltak.

A teszt egyébként nem kerül sokba, különösen, ha nem gyötri az embert beteges féltékenység és nem akarja minden áldott nap ellenőrizni kedvese alsóneműjét. Az egy alkalomra való teszt 5 dollárba (800 forint) kerül, ami napi szintén kissé húzós, de egy-egy alkalommal a megnyugvás kedvéért megéri.