Meghódítják a melegvilágot az alföldi ikertornyok

2007.03.18. 20:23
Két éve szexelnek kamerák előtt fiúkkal, pedig a nőket szeretik. A csajaik meg őket. Legalábbis, amíg ki nem derült, a hétvégi "aktfotózások" alatt hetven melegpornót forgatott az alföldi cipőfelsőrész-készítő fiúikerpár.

Az alföldi nagyvárosban élő jóképű ikerpár pornószínészként keresi a kenyerét. Kizárólag melegeknek készült alkotásokban szerepelnek, pedig amúgy a lányokat szeretik. A 26 éves testvérpár két év alatt hetven filmben játszott. Ők ugyan csak a Fabrizio és Fernando Mangiatti művésznévről tudnak, de szerepelnek Daniel és Jean Lautrec, Jack és James LaCroix, Alex és Ian Lynch, Fabrizio és Maurizio néven is. Az ikrek anonimitásuk megőrzését kérték, ebből adódóan képet sem közlünk róluk, pedig lenyűgöző vizuális élményt szerezhetnénk női olvasóinknak. Amennyiben el tudnánk felejteni egy pillanatra, hogy a fiúk izmos testére nagy, szőrös pasik másznak rá nap mint nap.

Heteroszex melegeknek

Nyilvános életrajzuk biszexuálisnak tünteti fel őket, de a fiúk a Velvetnek elmondták: valójában heteroszexuálisak. A forgatásokon kívül sosem volt homoszexuális élményük. "Természetesen" - mondta Fabrizio. "Szerepeltem már heteró filmben, de nőkkel sokkal kockázatosabb forgatni. Egészségügyileg. Fiúkkal higiénikusabb." Ez az elsőre zavarosnak tűnő magyarázat könnyen megérthető: a meleg pornóban kötelező az óvszer használata, míg a heteró filmekben elvétve akad kondomos jelenet. Fabrizio szerint még úgy is kevésbé kockázatos a homopornó, hogy nincs minden forgatás előtt kötelező orvosi vizsgálat.

Mint kiderült, korántsem egyedi eset, hogy heteró fiúk szerepelnek a melegeknek készült filmeken. Sőt, az alföldi ikrek szerint a szereplők többnyire a csajokat szeretik. Viszolyognak igazi melegekkel forgatni, állítólag sokkal hisztisebbek.

Fabrizio elmondta, a megfelelő állapot eléréséhez a forgatásokon ajzószert is használnak. Nem csoda, hiszen ha nem gerjednek a színészek egymásra, nehéz lehet keményen helytállni. Sajnos, nem tudtuk meg a varázsszer nevét; mindössze annyit, hogy injekcióban kapják és állítólag szívbetegek is használják.

Az ikrek először debütáló forgatásukon látták testvérüket szex közben, de emlékeik szerint ez egyáltalán nem volt furcsa nekik. Pasikkal lefeküdni viszont nagyon. "Nem egyszerű ezt megszokni. Fejben kell feldolgozni. El kell fogadni, hogy ez csak egy munka". A fiúk egymással nem létesítenek szexuális kapcsolatot a filmeken, nem úgy, mint cseh kollégáik Jirka és Karel Bartok, akiknek ez a specialitásuk.

Az ikertornyok épülése

A fiúkat a BelAmi modellügynökség fedezte fel 2005-ben. Fabrizio egy online munkakeresőre rakta fel hirdetését, amelyben minden jellegű munkára nyitottnak jellemezte magát. Nyitottságára szüksége is lett. A cég behívta a fiúkat egy interjúra, ahol belépőként máris maszturbálniuk kellett egymás előtt. Fabrizio elmondta, hogy igazából modellkedni szerettek volna, de anyagilag olyan kedvező ajánlatot kaptak, amit nem lehetett visszautasítani. Így biztos jobban keresnek, mint eredeti szakmájukban cipőfelsőrész-készítőként. A bőr megmunkálásban pedig van tapasztalatuk. Igaz, a pornóban inkább az alsó részt kell megdolgozni.

Elsőként a Flings 2 című filmben szerepeltek, a remek kritika után gyorsan érkeztek az újabb felkérések, és lett belőlük Double Agent (Kettős ügynök), Fuck Factory (Baszógyár), Twin Towers (Ikertornyok). Egyik kritikusuk elmondta: amellett, hogy hihetetlenül jóképűek, az ikrek könyörtelen szexgépek. Azóta körülbelül 70 - többnyire magyar - filmben szerepeltek, de játszottak már szlovák és francia produkciókban is. A Velvetnek elmondták, hogy számukra minden forgatás érdekes, mert nem mindennapi környezetbe és helyzetekbe kerül az ember. Fabrizio kedvence - az izgalmas idegen kultúra miatt - az afrikai Fokvárosban tartott forgatás volt.

A torony leomlása

Baráti körük és csajaik úgy tudják, aktfotózáson szoktak részt venni, amikor eltűnnek a forgatási napokra. Egész pontosan Fabrizio barátnője csak úgy tudta. Mikor két napja kerestük, a fiú ingerülten és gyorsan rázott le minket azzal, hogy másnap beszélünk. Másnap aztán kiderült, hogy a barátnője előző hívásunkkor éppen mellette ült és meghallotta a Velvet riporterének női hangját a telefonban. Mivel nagyon féltékeny, azt hitte, a srác valamilyen kalandba keveredett, így a balhé elkerülése végett Fabrizio inkább bevallotta, mivel keresi a kenyerét. A lány eléggé meglepődött, nem nagyon sikerült még feldolgoznia a hírt, ami azért nem csoda. Fernando - aki szintén tartós párkapcsolatban él - még nem közölte barátnőjével az igazságot. De állítólag készül rá.