horoszkóp

Osztályteremben szexeltek a nyolcadikosok

2007.10.08. 13:34
A szülők először azt hitték, hogy az igazgató levele tantermi verekedésről szól, de tátva maradt a szájuk. A nyolcadikos gyerekek az osztályteremben, óra közben estek egymásnak és heves szexjelenetet produkáltak.

Egy houstoni iskola, a Crockett Middle School tanulói egy osztályteremben, óra közben melegedtek össze. Miután a tanár kiment az osztályból, egy nyolcadikos fiú és egy lány a többiek szeme láttára kezdett el szexelni. A hír hallatán az osztálytársak szülei eléggé megdöbbentek: "tátva maradt a szám, ilyesmire aztán nem számítottam. Először azt hittem, hogy verekedés volt a botrány oka" - mondta az egyik anya.

Az igazgató arról számolt be a Click2Houstonnak, hogy a fiú és a lány megengedhetetlen módon szexuális aktust folytatott, a többi gyerek pedig nézte őket. Tom Roy, egy 14 éves lány apja szerint a megbotránkoztató iskolai "problémák gyökerét otthon kell keresni." Az igazgató a pénteken kiküldött levélben azt is tudatta a szülőkkel, hogy a két gyerek megfelelő büntetést kapott, de arról nem szólt, hogy a tanár hol tartózkodott a történések alatt.

A szülők egy része azt is aggályosnak tartja, hogy hosszú idő telt el, mire megtudták, hogy mi történt. Tom Ray például elvárja, hogy "az ember legalább egy telefonhívást kapjon az igazgatótól, ha nem is a botrány napján, de másnap. Nem hiszem, hogy van mentség arra, hogy ez miért nem történt meg." Mások szerint viszont az egész a tisztelet hiányának tudható be: az egyik anyuka szerint a diákok sem a hatóságokat, sem saját magukat, sem egymást nem tisztelik. A nyilvános szexuális együttlét szemtanúival egyébként azóta iskolapszichológusok is foglalkoznak.