horoszkóp

Hervasztóan gagyi erotikus játékok

2008.03.29. 20:05
Kipróbáljuk a szexshopokban kapható erotikus társasjátékokat, hogy kíváncsi olvasóinknak már ne kelljen több ezer forintot kiadni végtelenül gagyi és ötlettelen játékokra. Eddig a kínálat feléig jutottunk és ezek alapján azt javasoljuk, hogy ha fel akarják dobni szexuális életüket, inkább hagyatkozzanak a fantáziájukra, mert ezektől a játékoktól aligha várhatják, hogy új lendületet ad kapcsolatuknak.

Exxxtázis

Ez kanadai társasjáték kizárólag azoknak lehet érdekes, akik még sosem hallottak az előjátékról. Aki már hallott ilyenről, esetleg már csinálta is, az ennél sokkal fantáziadúsabban oldja meg. A játék kockadobáson alapul és jó néhány semmitmondó mező van a pályán, ezért kis „szerencsével” végig lehet lavírozni úgy, hogy semmiféle erotikus élményben sem lesz része a játékosnak, csak „egy körből kimarad” és néha iszik. Egy férfi nem igazán fog felizgulni attól, hogy 15 percig a párjára vár, hogy végre megint valami erotikus mezőre lépjen. A feladatok és pózok teljesen fantáziátlanok, egyszer sem kellett például a hűtőben lapuló egzotikus zöldségeket igénybe venni. Az egészben a legkínosabb a homokórára való dugás, mivel egy háromperces szeretkezés egy negyvenes pasinak ahhoz is kevés, hogy felálljon, egy tinédzsernek viszont két menetre is elég. A 7990 Ft pofátlanul sok egy ilyen faék egyszerűségű társasjátékért, akár az anyagmennyiséget, akár a játékot magát tekintjük. Nem csoda, hogy Kanada ennyire kihalt, ha ennyit tudnak kitalálni arra, hogy feldobják a szexuális életüket.

Élvezetek fürdője

A játékkészlet tartalma: egy darab, kis spenótzöld habfürdő, egy darab műanyag homokóra, egy pakli vízhatlan kártya, és egy darab, összerakható iránytű, amelynek lapján különböző erotikus feladatok találhatók. Ha a nevetés fokozza a vágyat, akkor legalábbis a paklit érdemes volt összeállítani Kanadában, annyira szerencsétlenül gagyira sikerültek a megoldandó szexpozíciókat ábrázoló képek. Feltapasztottuk a csempe falára sorban a kártyákat, és nevettünk rajtuk, amíg le nem estek. A homokórának semmi jelentősége nem volt, azóta tojásfőzéskor használtuk, de a harmadik alkalommal már összecsomósodtak a homokszemcsék. A habfürdő nem habzott, de elfogyott, az iránytűvel végképp nem tudjuk, mit lehetne kezdeni.

Klikk!

Szív a szívnek

Ezzel a játékkal az a probléma, hogy elég nehéz eldönteni, hogy kinek készült. A frissen összejött pároknak meredek, a már 2-3 hónapos kapcsolatban élőknek pedig gagyi. A feladatok ebben sem sikerültek túl kreatívra, ráadásul a kuponok minősíthetetlen teljesítenivalókat kíván, példuál jössz egy vacsival a párodnak. A játékot tesztelő kolleganő elmondása szerint pasija a szopós-nyalós részeket élvezte, de összességében ő is gagyinak találta. A játéknak nincs hangulata, és a dobókockával való megszakítás még inkább megöli az időközben esetlegesen felébredt vágyakat.

Szexi sztriptíz

Az erotikus memóriajáték lapjain lévő rajzok inkább illenének egy képregényparódiába. A játék része egy forgatható kerék, amelynek nem sok értelme van, valamint a botrányosan rossz minőségű, nevetséges ábrákkal ellátott kártyák. Minimális fantázia csak a nem azonnal teljesítendő feladatok között lelhető fel, de ott is csak módjával. A legdurvább a kikötözés és a kamerázás, de ezeken kívül csak olyan pozíciók vannak ábrázolva, amelyeket még egy konzervatívnak mondható pár is rendszeresen élvez játék nélkül is.

Reméljük, a mustra következő felével elégedettebbek leszünk és találunk legalább egy olyan játékot, amelyet bizalommal ajánlhatunk olvasóinknak.