Jenna Jameson nem bírja, ha valaki felvágós, ha közönséges, vagy perverzebb a kelleténél. Persze a pornósztár ennél konkrétabban fogalmaz.

A pornó királynője, Jenna Jameson How to make love like a porn star című önéletrajzi könyvében külön fejezetet szentel annak, hogy mi az, amit ki nem állhat egy pasiban.

"Nem bánom, ha egy pasas kövér, vékony, magas vagy alacsony. Nem bánom, ha fiatal vagy öreg. Nem érdekel, hogy egy nyilvános illemhelyen dolgozik, hogy krónikus munkakerülő, hogy drogfüggő vagy rock sztár. Minden típust szeretek. De ez nem jelenti azt, hogy bárkivel lefekszem."

Vannak olyan dolgok, viselkedésminták, tulajdonságok, amelyek alapvetően elvágják az ember esélyeit Jennánál. Szóval, ha valaki jó akar lenni a pornósztárnál tíz dolog van, amit semmiképpen se tegyen.

1. Ne vigye el kocsikázni egy drága verdával, aztán vigye haza egy stúdióapartmanba.

2. A következő mondatok ne hagyják el a száját: "Csak épphogy a hegyét dugom be."; "Szóval, ez azt jelenti, hogy semmit sem kapok?";"Nem kell gumit használnunk, egészséges vagyok.";"Mit értesz azon, hogy nem akarsz velem összebújni?";"Ezt soha nem fogják nekem elhinni a barátaim.";"Jobb vagyok bármelyik pasinál akivel eddig dolgoztál.";"Kifogytam a pénzből. Hol a tárcád?";"Ezek a szexjátékok még aránylag újak.";"Legyünk csendesek. Az anyukám alszik.";"Majdnem olyan jó a cicidet megfogni, mint a nővéremét.";"Remélem a kamerát nem hagytam bekapcsolva.";"Hát, a volt csajom ezt meg szokta csinálni.";"Ha a zsaruk azok, mondd meg nekik, hogy nem vagyok itthon.";"Már nem vagyok fertőző."

3. Ne őrizze halott házikedvencét a hűtőben.

4. Sohase kérje meg Jennát, hogy hagyja abba a dohányzást, ivást, drogozást vagy a valóságsho-rajongást.

5. Ne legyen az otthonában: arcbarnító, anyu csomagolta dátumozott kaják a mélyhűtőben, pornósztárok poszterei a hálóban, szennyes összehajtogatva a tiszta ruhák között, az ex nő sminkkészlete. Több bundája, mint Jennának.

6. Ne használjon nagyobb dildót, mint amekkorát Jenna tud.

7. Ne napozzon tangában.

8. Ne fingjon, vagy túja az orrát a pornósztár előtt, és ne bőgjön az első randin. De legfőképpen ne nyúljon a fenekéhez és szagolja meg, majd hajoljon Jennához szarszagúan.

9. Ne tegyen úgy, mintha véletlenül csúszott volna a farka egy lyukkal arrébb.

10. A wc-deszkát inkább hagyja felhajtva, minthogy ráüljön és lepisilje.