horoszkóp

Janet Joyt csak a pénz és a szabadság érdekli

2008.01.08. 19:38
Janet Joy pornószínésznőt szilveszteri haknija után kapta el a juj.hu stábja. A pornósról kiderül, hogy nincs pasija, hogy a szexen kívül a pénz és a szabadság is fontos számára, és hogy mostanában már nem sokat filmezik, mert pihennie kell. Azért táncolni táncol.

-Szex, pénz, szabadság. Ez az, ami érdekel - foglalja össze Janet Joy életfilozófiáját az alábbi videón. Ezt akár címnek is adhattuk volna. Csak az béna lenne.

Janet Joy pornószínésznővel először a tavalyi Pornó Oszkár díjátadóján találkoztunk, ahonnan a legjobb orális jelenetért járó díjat vihette haza. Azért előtte még fürge nyelvjáték kíséretében megmutatta a szobron, miért is kapta az elismerést. Aztán összefutottunk vele az Erotika Parádén, ahol fáradhatatlanul táncolt, majd elmesélte a kamerába, hogy 200 ezerért megy házhoz: ebben benne vagy egy tánc, meg egy szopás. Ezek után a Spriccparti színpadán láttuk viszont, ahol - mielőtt kielégített volna 125 férfit - Monique Covet volt csaja kényeztette.

Most a szilveszteri fellépése után kapta el a pornószínésznőt a juj.hu stábja. Az anyagból megtudhatja, hogy haknizik egy alulöltözött pornós a hideg éjszakában, mire vágyik az, aki már egy csomó pornós díjat kapott, és rádöbbenhet, milyen gyorsan is tud elmenni egy pornós. És hogy hányszor szeretne, de nem hagyják.

Durvább verzió a juj.hu-n.