horoszkóp

Judy Néro és Jutta barátságát a pornó tette tönkre

2008.01.21. 09:58
Judy Nero maga kérte szerkesztőségünket, hogy beszámolhasson autóbalesetéről, pánikbetegségéről és egy anyagi gondokkal terhelt időszakról. Hogy miért? Mert ez tette tönkre kapcsolatát legjobb barátnőjével, Juttával. Ez, meg a pornó.

Múlt héten beszámoltunk róla, hogy a Josh és Jutta duó női tagja, Szeibert Judit, vagyis Jutta korábban a JJ Room biszexuális formációban Judy Nero pornószínésznővel énekelt. A JJ Roomot 2004-ben a leendő magyar t.A.T.u.-nak tartották, ekkor jelent meg maxijuk "Őszinte szenvedély" címmel, amelyet egy erotikus fotómelléklettel egészítettek ki.

Cikkünk megjelenése után Judy Nero kereste fel szerkesztőségünket és nyíltan beszélt Juttával való barátságáról, a JJ Roomos időszak nehézségeiről, és arról, hogy mennyire szerette volna, ha az egykori zenekar nem bukkan fel a médiában."Tudom, hogy neki nem túl szerencsés, hogy a médiában előkerült a múltja, és szeretném leszögezni, hogy nem én szivárogtattam ki ezt az információt." A pornós elmondta, hogy Juttával a legjobb barátok voltak, de a "pornó és ez az együttes tönkretette a kapcsolatunkat". Kiderült, hogy annak idején feszített munkatempóban dolgoztak, és nem vállaltak táncfellépéseket sem (pedig tizenkét önálló közös műsoruk volt), hogy kizárólag az együttesre koncentrálhassanak. Ebből adódóan anyagi problémákkal is küszködtek. A zenekarral egyébként nem nagyon találták meg a helyüket. A popzene ugyanis nem fogadott be két vetkőzős csajt, a pornósok meg nem akartak maguknak éneklő konkurenciát.

"Nagyon sok bajom volt akkoriban. Alapvetően is nehéz természet vagyok, ráadásul akkor lettem pánikbeteg és kezdtem el gyógyszereket szedni." Mikor a duó maxija megjelent, egy fotósorozat is készült, ez az Erotikahírek oldalán megtalálható. A fotózás éjszakáján azonban Judy Nero súlyos autóbalesetet szenvedett: több csigolyája és a kulcscsontja is eltört. Ez lett a vége a zenekarnak és a barátságnak is. A pornós szerint a kapcsolat felbomlásához az is hozzájárult, hogy "Juditot nagyon zavarta, hogy egy lapon emlegetik velem. A cikkekben az jelent meg, hogy ő is pornózik, amire nagyon megsértődött."

"Azért mondtam el mindezt, hogy [Jutta is] tudja: a régi barátságra való tekintettel nem akarok neki rosszat. Hiányzik nekem és sajnálom, hogy kimaradt az életem fontos pillanataiból."