A sztriptíztáncos másodszor járt Kecskeméten, hogy lefürödjön egy áttetsző zuhanykabinban. A férfi közönség mindig hálás, a lányok viszont konkurenciának tekintik.

Az én testem nem így néz ki, főleg nem a csöcseim – mondta egy lány éjjel a Bling Bling Nightban, mikor kritikusnak akart tűnni pajtásai előtt. Mészáros Dóri eközben a zuhanyzóban viszonylag hamar megszabadult a bikinijétől, és anyaszült meztelenül tusolt a diszkóban, egy erre a célra kialakított kabinban.

A közönség nem először láthatta Kecskeméten a kutyatápos lányt, októberben már kipróbálta a számára tervezett egyszemélyes, átlátszó tusolót. Sminkje szigorúan vízálló, hajáról pedig csak annyit említetnénk meg, hogy egy igen fiatal rajongó a fellépés közben csak sajnálni tudta, hogy vizes lett. A tulajdonos szerint a retro közönségnek egyébként nem könnyű újat mutatni, ezért kénytelen állandóan informálódni a nagyvilágban, hogy ötleteket merítsen. A szórakozóhely látogatói ezért kísérhetik figyelemmel Mészáros tisztálkodási szokásait.

Klikkeljen Mészáros Dóriért!

Természetes, és a maximumot nyújtja

„New Yorkban láttam ezt, de ott nagyon ízléstelenül volt megcsinálva, hogy úgy mondjam: igénytelen volt. A műsor sem volt megfelelő, a hölgyek sem voltak túl jók. Szerénytelenül hangzik, de jó ízléssel megcsináltuk, gusztusosan, amit ők nem tudtak kivitelezni” – mondta Maczkó Zsolt, a klub tulajdonosa. Azt is hozzátette, hogy az első pillanattól Mészáros Dóriban gondolkodott, mert sokszor dolgozott már vele, és a művésznőt többek közt azért is szereti, mert nemcsak természetes, de mindig a maximumot is nyújtja. Maczkó a programot igényes erotika címmel hirdeti, és ahogy ő fogalmazott: minőségi tusolóban – hétszázezer forint - minőségi lánytól minőségi mozdulatokat kapnak az idelátogatók.      

Klikkeljen Mészáros Dóriért!

Menjünk, mert mindjárt fürdik a csaj, oh már lent is van a bugyija – mondta egy ifjú titán, amire, egy magát valószínűleg konkurenciának tartó lány visszakézből kontrázott. „Látni akarják a kurvát, nézd, hogy nézi a sok paraszt.”  A produkció végén az ifjabb generáció elismerő pillantásokat vetett a kabinból kiszálló Mészárosra, majd rövid eszmecsere után elhagyták a helyszínt. „Ez igen. Hogy is hívják, tudod, ő a Rácz Linda párja. Nem tudod? Mindegy, menjünk.” A fiatalok abban a kegyben nem részesülhettek, amiben a Velvet csapata, hogy Mészáros kisasszony polgári öltözékét is közelről megtekinthetik. Mi tudjuk, hogy nem hord bugyit, ahogy melltartót sem, és azzal is tisztában vagyunk, hogy nem nagyon látja a közönségét munka közben.