horoszkóp

Ukrajnába ment az amatőrpornós képviselő

2007.11.09. 12:35
Szexképek jelentek meg egy mosonmagyaróvári képviselőről egy hazai pornóoldalon, majd amikor felismerték, eltávolíttatta őket. A botrány kirobbanása óta a képviselő és a polgármester sem elérhető: állítólag hivatalos ügyben Ukrajnában tartózkodnak..

Szexképeket töltött fel magáról a netre egy mosonmagyaróvári képviselő. A 74 képből álló fotósorozat a goldengate.hu oldalán jelent meg. Az oldal főszerkesztője, Kovács "Kovi" István elmondta, hogy a kérdéses a felhasználótól 7 különböző sorozat volt látható az oldalon. A producer nem erősítette meg, hogy a felhasználó azonos a mosonmagyaróvári politikussal, ennek ellenére a tv2 Mokka című műsorában megszólalt az ügyben. A felhasználó márciustól szeptemberig folyamatosan töltötte fel a képeket, amelyek egy nőt és egy férift ábrázolnak. November 8-án azonban a felhasználó kérésére törölték a képeket.

A szexképeket vélhetően a kisalföld.hu munkatársai fedezték fel, ugyanis tegnapi cikkükből az derül ki, hogy ők még látták a felvételeket a szexportálon. A szexképeket a mosonmagyaróvári polgármesternek, Szabó Miklósnak is megmutatták, aki haladéktalanul felismerte munkatársát és annak feleségét. A polgármester a tv2 Mokka című reggeli adásában adott telefonos interjúban elmondta, hogy "az nem bűn, ha valaki pajzánkodik, de ha ezt ország-világ elé tárja, az más".

Sajnos Szabó Miklóst nem tudtuk elérni, ugyanis ma hajnalban - nyilván a Mokkának adott telefoninterjú után - az érintett képviselővel együtt az ukrajnai Beregszászba utazott, ahol három napig teljesítenek kiküldetést.

Kovi elmondta, hogy az amatőrfotókat tartalmazó oldalon 18 ezer fotósorozat látható, amelyekből csak a szerkesztők törölhetnek. Ez azonban nem jellemző. Eddig a fotók körülbelül egy százalékának az eltávolítását kérték. Hogy a képviselő úr ezt a megoldást választotta azon nem csodálkozhatunk. Ráadásul a kisalföld.hu munkatársai a fórumbejegyzések alapján arra következtettek, hogy a képviselő csoportos szexpartikon is részt venne.