horoszkóp

Szexkazettával zsarolták a brit királyi családot

2007.10.29. 13:15
Elfogták a két zsarolót, akik ötvenezret követeltek a kazettáért, hogy az ne kerüljön nyilvánosságra. Lúzer rablók, hisz bármelyik médium simán kifizette volna nekik.

A brit rendőrség letartóztatott két férfit, akik egy videókazettával akarták megzsarolni a királyi családot, írja a CNN.com. A Sunday Times szerint a férfiak valahogy a nem megnevezett királyi családtag közelébe férkőztek, és ötvenezer fontot követeltek a kazettáért, amin állítólag durva szexjelenet látható.

Orál is és koksz is

A zsarolók hozzátették, nem csak szexuális aktusról és orális közösülésről, de kokainfogyasztásról is szó van az említett felvételeken. Az újságok szerint az még nem derült ki, a királyi család melyik tagjáról is lehet szó valójában. A rendőrség beszámolója alapján két gyanúsítottat tartoztattak le szeptember 11-én, hosszas felderítőmunka után, eddig azonban titokban tartották a hírt.

A királyi család nem kommentálta a híreket, de a fővárosi rendőrség közleménye szerint egy harminc- és egy negyvenéves férfit gyanúsítottak meg a bíróságon a zsarolással, szeptember tizenharmadikán. A december huszadikai tárgyalásukig őrizetben tartják őket, ennek ellenére elképzelhető, hogy hírzárlatot rendelnek el, és így egyéb információk továbbra sem kerülnek majd napvilágra az ügyben.

Na ki lehet a videón?

A britek persze most azon munkálkodnak, hogy kiderítsék kiről is lehet szó: sokan csak remélni tudják, hogy nem Camilla és Károly herceg légyottját örökítette meg a zsaroló. Ez azonban nem valószínű, hiszen a pletykák szerint nem az idősödő generációból került ki az áldozat, sokkal valószínűbb, hogy valamelyik ifjú örökös rosszalkodott.