Pornókarrierbe fogott az egykori Miss USA

2009.01.20. 20:20
Az 1991-es Miss USA, Kelli McCarty negyvenévesen tért vissza az alapokhoz, pornózni kezdett. Pedig szépségkirálynői karrierje után egész korrekt tévésorozat-színésznő lett belőle. Tény, hogy ott nem kapcsolhatta össze két legkedvesebb hobbiját: a forgatást és a szexet.

Kelli McCarty, az 1991-es Miss USA, majd későbbi sorozatszínésznő gondolt egyet, és felrúgva a hollywoodi szokásokat, ahelyett hogy szépen tovább gürizett volna az A-listába való bekerülésért, a szívére hallgatott és főszerepet vállalt egy pornófilmben - olvasható a PostChronicle.com-on.

Tévétől az ágyig

McCarty nem csak egyszeri szépségkirálynőcske volt, akkori ismertségét ügyesen tévés karrierré tudta konvertálni. Az amerikai NBC-n 2006-ig játszotta a Passions című napi sorozatban a gonosz Beth Wallace szerepét, ám korábban olyan sorozatokban is szerepelt, mint a Melrose Place, a Beverly Hills, 90210 vagy a Pacific Blue és a Halálbiztos diagnózis.

Faithless (Hűtlen) a címe február negyedikén megjelenő, színészi képességeit merőben más szögből bemutató dvd-jének, amit a felnőtt filmeket gyártó Vivid Entertainmenttel karöltve hozott tető alá. McCartynek esze ágában sincs különválasztani új karrierjét a dicső múlttól, filmje weboldalán "egykori szépségkirálynőből lett pornókirálynőként" reklámozza magát.

Visszafogott galéria a filmől

"Nagyon szeretek játszani és szexelni. Itt a lehetőség, hogy összekössem a két legnagyobb szenvedélyemet" - mondja - "A Vidid Entertainmentet azzal kerestem meg, hogy kellene valami szexi, de érdekes történet, amiben szívesen szerepelnék. Megszületett, és még most is teljesen el vagyok ájulva attól, ahogy a forgatáson bántak velem. Iszonyúan tetszik a Faithless végső változata, lehet hogy fogok még vállalni ilyen szerepet."

A Vivid Entertainment díjnyertes stúdió, amihez olyan sztárok tartoznak, mint Jenna Jameson, Tera Patrick és Savanna Samson, de ez az első eset, hogy egy szépségkirálynőt sikerült megnyerniük. "Kelly játéka hihetetlenül erotikus, minden porcikájából sugárzik a szexualitás" - mondja Steven Hirsch, igazgató. "Néhány részletet fel is raktunk a netre, hogy mindenki meggyőződhessen róla". A film előzeteseit e-mailcím megadása fejében tekinthetik meg az érdeklődők a film weboldalán, és előzékenyen rögtön kétféle, érzékenyebb idegrendszerűekre és bevállalósabbakra optimalizált verzióval készültek.

Irányított forgatás

Hirsch elmondja továbbá, hogy az elismert rendezőt, Paul Thomas-t kérték fel, hogy irányítsa és segítse McCartyt a nagy költségvetésű film felvételei alatt. A Faithless nagyjából arról szól, hogy Carrie (McCarty), a feleség úgy érzi, férje másfelé kacsingat, és már elveszti a kontrollt a házassága felett, így megerőszakolja mostohalányának a pasiját, és így tovább. "Nagyon élveztem a forgatást, PT [Paul Thomas] csapata pedig nagyon felkészült, igazi profikból áll" - lelkesedett a friss pornós.

A negyvenéves McCarty esetében kissé talán furcsa az érett korú pornós debütálás, mivel ez általában még fiatalon, karrier előtt a bevett módszer a szakmába kerülésre. Ő viszont már 1990-ben Miss Kansas lett, ahonnan egyenesen vezetett az út a '91-es Miss USÁ-hoz. Ugyanebben az évben negyedik lett a Miss Universe-n. Ezek után jöttek a sorozatszerepek, amik a mellékelt ábra szerint nem teljesítették ki az életét, viszont ugródeszkaként kiválónak bizonyultak ahhoz, hogy azonnal pornósztár váljon belőle.

Hirsch és cége ugyan már régóta próbálja a felnőttfilmeket a mainstreambe jutattni, mégis meglepődött, mikor az ex-szépségkirálynő csatlakozott hozzájuk. "Ráadásul kiderült róla, hogy született pornósztár." Hát így is lehet a cserebogár.