horoszkóp

Kokainnal kínálta, majd megdugta tanítványát az igazgató

2007.09.18. 19:46
Az igazgató ágyba vitte tanítványát, kis pezsgőzés után koksszal kínálta, majd szexelt vele. A tanítvány azonban ekkor még csak 16 éves volt.

Bíróság elé állították azt a 36 éves tanárt, aki kokainnal kínálta kiskorú tanítványát, majd szexelt vele. A kétgyermekes családapa Andrew Riley két éve, a poultoni Baines középiskola igazgatójaként kezdett viszonyt tanítványával, amikor a lány még csak 16 éves volt – írja a Metro.co.uk.

Az igazgató és a diáklány kétszer találkoztak Manchester környéki szállodákban, ahol a férfi szolid pezsgőzés után kokainnal kínálta a lányt, majd szexeltek – tájékoztatta a bíróságot az ügyész a vád ismertetésekor, majd részletekkel is szolgált. „Meg kell ígérned, hogy nem fogod azt sikítozni, mikor élvezel, hogy ’Igen, tanár úr! Igen, tanár úr’, mert az eléggé kizökkentene” – idézte a férfit. A 36 ezer font éves jövedelemmel rendelkező tanár 200 font értékben vásárolt kokaint, és úgy kínálta a lánynak, hogy ettől jobb lesz a szex, és erősebb az orgazmus, mint amit valaha tapasztalt. A lány az aktus után egyetértett: „Szerintem kibaszottul csodás volt” – idézte az ügyész, Dennis Watson az értékelést.

Az ügyész szerint a lány akkor találkozott a férfival, mikor az Oxfordba vitt más diákokat iskolai kirándulásra, visszafelé pedig megállt Manchesterben. A pár 2005 május és július közti időszakban szexuális játékaik közé tartozott, hogy szexuális tartalmú beszélgetéseket folytattak chaten és sms-ben, és videoüzeneteket küldözgettek egymásnak. A lancasteri Rileyt ezek alapján gyermekkorú kétrendbeli megrontása és kokainfogyasztásra való felhívás miatt állították bíróság elé.

A vád birtokában van több mint 400 oldal kinyomtatott Yahoo Instant Messenger-beszélgetés, amit a lány számítógépén találtak. Ezekből az ügyész szerint kiderül, hogy „Ez a 17, majdnem 18 éves lány odavolt a tanáráért, nyilvánvalóan vonzódott hozzá”. A tanár és diáklányának randevúját a férfi egy ismerőse szervezte, de őt felmentették, mivel Riley azt hazudta neki, hogy egy „22 éves nimfomániással” randizik.

A lány és tanára által váltott forró hangvételű sms-ek is előkerültek. Egyikben a férfi úgy fogalmaz: „Átkozottul szexi vagy. Az első ember évek óta, akitől úgy érzem, megint élek. Ennek vagy sírás lesz a vége, vagy egy gyönyörű kapcsolat”. A pár előszeretettel játszott kérdezz-felelek játékot is nyíltan szexuális tartalmú kérdésekkel, úgy mint ki mennyire kívánja a másikat, mikor szexeltek utoljára orálisan, és elárulták egymásnak szexuális fantáziáikat. A férfié például „egy 18 éves szőke a zuhany alatt”, de azt is az sms-ekből tudják, hogy a leghosszabb szexuális aktusa „két napig tartott, ki se szálltunk az ágyból”, és közben jócskán fogyott a pezsgő, a kokain és az ecstasy.