Szexi lányokkal hirdeti magát egy koporsókészítő

2007.12.07. 11:17
Egy olasz koporsókat forgalmazó cég úgy gondolta, termékeit akkor tudja a legjobban reklámozni, ha készít egy naptárt, amiben szexi lányok pózolnak koporsók előtt.

Maurizio Matteucci, a Cofanifunebri nevű olasz cég vezetője a cég honlapján 12 euróért kínálja koporsós naptárát, számolt be róla az AHN. A naptárban dögös csajok állnak a koporsók előtt, pontosabban úgy bújnak hozzájuk, mintha azok pasik lennének.

Koporsók és melltartók, klikk!

"Jó marketingfogás, de azért is hasznos, mert így lazábban lehet venni egy ilyen komoly témát. A koporsók ugyanolyan fogyasztási cikkek, mint bármi más, úgyhogy úgy árulom őket, mint bármilyen más fogyasztási cikket. A naptár nagyon népszerű." - mondta le Matteucci az ötletről.

A római katolikus egyház erős nemtetszését fejezte ki a naptár miatt.

Matteucci öt évvel ezelőtt találta ki a koporsós, dögös csajos naptárt, de akkor még csak a cég honlapján volt elérhető. Mostanra viszont annyira népszerű lett, hogy a cégvezető elmondása szerint muszáj volt kinyomtatni - írja a Daily Record.

A naptár ötlete egyébként akkor pattant ki a férfi fejéből, amikor az eladásai kezdtek csökkenni, ezért sürgősen szüksége volt valami jó és egyben provokatív reklámra.