horoszkóp

Ingyenes a szex a prágai kuplerájban

2008.01.24. 10:58
Kapcsolódó cikkek (1)
Még a guminő futtatásnál is izgalmasabb vállalkozás a prágai Big Sister bordély internetes szex-valóságshowja. A kedves vendég ingyen kefél, majd bárki láthatja őt a neten. Persze pénzért.

Hallott már olyan kuplerájról, ahol ingyen kurvázhat? Pedig létezik, és nincs is messze. A prágai Big Sister bordélyt bárki ingyen látogathatja, egy feltétellel: el kell fogadni, hogy a tulaj mindent filmre vesz. Nem, a két fiatal osztrák üzletember nem homevideó függő. Ők készítik a világ első és egyetlen internetes szex-valóságshowját. Szóval bárki, aki betér egy menetre a kupiba, azt felveszi a kamera és máris kukkolók ezrei kísérhetik a neten minden mozdulatát. "Ez olyan, mint a National Geographic felnőtteknek" - nyilatkozta a Bloombergnek Carl Borowitz, a cég marketing menedzsere.

A Big Sister 2004-ben nyitott, de az internetes showt csak egy évre rá indították be. A vállalkozás létrehozása nem ütközött jogi akadályba, ugyanis Csehországban a prostitúció legális, csak a kerítést és a futtatást bünteti törvény. A legmodernebb technológiát és az ősi foglalkozást ötvöző egyedi vállalkozás ötmillió euróból épült fel, de a tulajdonosok szerint máris behozta az árát. Hogy mégis miből? Abból a napi 10-15 ezer látogatóból a honlapon, meg a 7700 forintnak megfelelő havi díjból, ami a kukkolásért jár. Na meg a brit és olasz szexcsatornákra gyártott tévés produkciókból, és a saját készítésű DVD-kből. A Szexhiénákból és a Kukkoló szemekből.

A Prága egyik régi negyedében fekvő kupleráj este 6 és reggel 3 között várja az érdeklődőket. Hogy mi történik ott pontosan? A vendég megérkezik, aláír egy szerződést, amelyben beleegyezik, hogy a Big Sister a bordélyban töltött idejét a tulaj videóra veheti, a felvételeket pedig szabadon felhasználhatja. Ehhez nem kell más, csak egy érvényes útlevél, tíz euró a törölközőért és a papucsért, meg némi józanság. Ittas vagy betépett vendégeket ugyanis nem szolgálnak ki. Meg maszkosakat sem. Az arcnak látszódnia kell, különben nincs üzlet. A vendég egy adatbázisból választja ki szexpartnerét, de hogy a fénykép vagy az illető derékkörfogata, esetleg nyelvtudása alapján dönt, az csak ízlés dolga. Az információ rendelkezésre áll.

Miután a csaj megvan, jöhet a helyszín. A választék itt is széles, lehet iglu, medence, vagy maga a pokol. Az épületben felszerelt 58 kamera eközben bőszen veszi a fejleményeket, három alkalmazott szerkeszt, úgyhogy a konkrét aktuson túl az érdeklődők a megismerkedést, az előjátékot, esetleg a sztriptízt is figyelemmel kísérhetik. Persze csak ha van. Miután a vendég megkönnyebbült, DVD-n még megkapja produkcióját ajándékba, de megnézheti magát a honlapon is, mondjuk az ökölszex vagy a nagy farkak címszó alatt. Ezzel a lehetőséggel 2005 óta több mint 15 ezer férfi élt, azaz átlagosan napi 14 új akció látható az oldalon.

A kupiban évszaktól függően 25-45 nő dolgozik. A cég szerint a lányoknak ez "páratlan lehetőség", hiszen csekély energiabefektetéssel "internetes sztárok" lehetnek. Hogy valóban ez motiválhatja-e a lelkes dolgozókat vagy inkább az a 3-5 ezer euró (776 ezer - 1 millió 294 ezer forint), amit havonta megkeresnek, azt döntse el ön. A Big Sister úgy tűnik, még ilyen fizetések mellett is nyereséges, hiszen a cégvezetés a terjeszkedést tervezi. Első célpontjuk pedig nem más, mint Nagy Britannia.