horoszkóp

Lóval is csinálja a felajzott lególány

2008.02.04. 20:12
Kapcsolódó cikkek (1)
Egyszer már összetört a szívünk, amikor megláttuk kedvenc mesehőseinket vadorgiákba keveredni, és higgye el: most sem könnyebb. Itt van ugyanis a legópornó. Szögletes mozgás, rezzenéstelen arckifejezés, megdöbbentően nyálkás végkifejlet.

Ugyan a Lego már az ötvenedik születésnapját ünnepelte a múlt héten, a legóember még épphogy csak betöltötte a harmincat. Bár egy harmincas pornós már közelebb van a nyugdíjkorhatárhoz, azért még le tudja nyűgözni a közönséget. Különösen ha műanyagból van.

Igen, jól látta. Ez egy legópornó soft változata volt, és hogy mit kezdtek a lányok a lóval, azt az ön fantáziájára bízzuk. A Lego cég szóvivője a The Sun kérdésére elmondta, hogy "ez egy olyan dolog, aminek a Lego nem nagyon örül. A cég sohasem tenne szándékosan semmit, amivel megbánthatja, megsértheti az embereket. De semmilyen eszközzel nem tudjuk megelőzni, hogy ilyen anyagok készüljenek."

Amíg elgondolkodik, hogy nevessen, felháborodjon, vagy meghatározza a nemzetközi legópornó-ellenes szervezet éves tagdíját, egy werkfilmen mutatjuk meg önnek, hogyan készül a legópornó.