Pilótáknak vetkőzik egy francia légikisasszony

2008.02.01. 19:25
Több, interneten fellelhető videón is szerepel egy francia légikisasszony, aki hol repülés közben, hol a felszállást megelőzően azzal szórakoztatja a személyzet férfi tagjait, hogy letolja a nadrágját, felhúzza szoknyáját, előveszi a mellét, leveszi a melltartóját. A feltételezések szerint a nő az Air France alkalmazottja, és az egyik felvétel nemrég készült egy Londonba tartó járaton. A videókon szereplőket még nem azonosították.

Először a The Sun számolt be arról a videóról, amelyen egy feltehetően Franciaországból érkező londoni járaton a pilóta és másodpilóta a pilótafülkébe invitálnak egy légikisasszonyt, akivel kokettálni kezdenek.

A videón a 20-as éveiben járó, jegygyűrűt viselő légikísérő vetkőzni kezd, majd a fülkében ülő személyzet segít kigombolni az uniformisát. A lány felhúzza szoknyáját, hogy mindenki láthassa a bugyiját, melleit a pilóta arcához dörgöli, aki a botkormányt elengedve meg is simogatja azokat. A kissé nehezen érthető sztori szerint arról lehet szó, hogy a lány melltartót akar cserélni. A videó végén, amikor megmutatta a mellét a kamerának azt kérdezi: „Boldog vagy, hogy láthattad őket?".

A tegnapi nap folyamán több európai légitársaság is ellenőrizte, hogy az alkalmazottaik láthatók-e a videón, de francia honlapok szerint valószínű, hogy az Air France munkatársairól van szó. A teljes videó megtekinthető itt.

Francia-angol konfliktus

A The Sun kétségbeesetten fordult olvasóihoz a videó láttán. Cikkük végén megadtak egy telefonszámot, amin bárki jelentkezhet, ha van valamilyen információja a videón szereplőkről.

Az angol lap szerint borzasztó veszélyekkel jár, amit a videón művel a francia személyzet. A gép állítólag nagyjából 900 km/h-s sebességgel haladt 3 km magasságban a videó készültekor legalább száz utassal a fedélzeten.

Különféle francia oldalakon viszont nem látják ilyen borúsan az esetet. Azt mondják, az angolok „feljelentősdije" sokkal rosszabb, mint a francia légikisasszonyok pajkos viselkedése.

Van másik

Egyesek viccesen csak annyit mondanak, hogy mindig is az Air France szolgáltatásait szerették a legjobban. Most már tudják, nem csak a szendvicsek jók és a járatsűrűség, de a csajok is belevalók.

Az internetet böngészve egy másik, két hónappal ezelőtti videót is találtunk, amin a The Sun videójában szereplő légikisasszonyra feltűnően hasonlító nő szerepel.

A két videó kísérteties módon hasonlít egymásra. Itt is francia személyzet van, a repülőgépen itt is vetkőzik a lány. Letolja a nadrágját, aztán felhúzza a pulóverét, és letolja a melltartóját, hogy a bugyija után a mellei is látszódjanak.

A felvételen Stéphanie-nak szólított lány, amikor letolja a nadrágját, kivívja férfitársai elismerését a fenekével: „Olalala, tudnék vele mit kezdeni". Stéphanie ezután mutatja meg kollégáinak a mellét, akik csak annyit tudnak mondani: „Micsoda előadás!". Majd megállapodnak abban is, hogy „Stéphanie szuper csaj".

A felvétel elején feltűnik még egy másik légikisasszony is, akit Isabelle-nek szólítanak, akire látszólag erőszakosan nyomul a kamerát kezelő férfi, de az aggodalmunk hamar eloszlik, amikor a biztonság kedvéért Isabelle is kivillantja a harisnyakötőjét.