horoszkóp

Biszex és mazochista is ugrott ránk a társkeresőben

2007.08.25. 21:00
Ön próbálkozott már internetes társkereséssel? Mi nem. Egészen mostanáig, amikor egy kedves olvasónk álcáját magunkra öltve elkalandoztunk a Lovebox társkereső oldalára, ahol volt részünk biszex és domina ajánlatban, meg egy rakás túl fiatal fiúban.

A Lovebox internetes társkeresőjében járunk, csekkoljuk az elmúlt napok termését. Mi vagyunk Kati, a 45 éves csinos, elvált, budapesti nő, aki néhány hónapja jelentkezett a társkereső oldalra. Nem az igazit keressük, és nem akarunk kétségbeesetten pasit fogni magunknak. Egyszerűen csak szórakozni, ismerkedni vágyunk.

Mikor megnyitjuk postaládánkat, az első ajánlat, ami a szemünkbe ötlik egy 27 éves fiú levele. "Csinálnál rólam meztelen képeket? Dolgozhatnék Neked ingyen? NEM SZEX!" Köszönjük, talán inkább nem. Egyébként nem ő az első huszonéves, aki felfigyelt ránk. Volt egy jóképű, félmeztelen fickó, aki érett nőket keresett, egy másik 27 éves, aki biztosított róla: ő normális, de az idősebb nőkre bukik, meg egy 23 éves, aki szmájlikkal tarkítva szépnek nevezett. Vajon mit akar egy huszonéves férfi az idősebb nőktől? Mi ez, valami anyakomplexus? Félnek az elköteleződéstől, és tudják, hogy egy idősebb nőnek kevesebb az elvárása ezen a területen? Azt szeretnék, hogy eltartsák őket? Vagy egyszerűen tényleg van, aki az idősebb partnereket kedveli? Ha van tippje, írja meg. Nekünk ugyanis halvány fogalmuk sincs róla.

A stone99 motivációja viszont egyértelmű: ő a szüzességét kívánja elveszíteni. A 18 éves fiú a "Szia! Nem jönnek be a szűz pasik? Mert nekem te nagyon bejössz." szövegű levéllel igyekszik elcsábítani a partnert keresőket. A srácnak egyébként tökmindegy, hogy ki akad a horgára. 14-től 60-ig bárkit bevállal, súlytól, magasságtól függetlenül. A nemet azért megszabta.

Az extrém igények kálváriájának ezzel még koránt sincs vége. Volt, aki a szexuális szolgáltatásait és volt, aki "seggbepisztoly?"-t ajánlott. Egy lenge öltözékű, középkorú, biszexuális nőnek is kifejezte csodálatát iránztunk. A 38 éves 'kinozz meg' a "szia! nem akarsz magadnak egy alázatos szolgát, aki minden parancsodat teljesíti és akivel azt tehetsz, amit akarsz?" levélkével lepett meg minket. Adatlapján pedig ezt írja magáról: "Elsősorban nem dominát keresek, hanem olyan nőt, asszonyt, akiben él a vágy, vagy pusztán a kiváncsiság, hogy kipróbálja, milyen egy férfit porig alázni, megkínozni." Neki sem könnyű az élet.

A teljes képhez persze hozzátartozik, hogy több kedves, szimpatikus fickóval is megismerkedtünk. Sőt Kati, akinek erre az időre a bőrébe bújtunk randizott is néhányukkal. De ez már csak rá tartozik.

A réz fajlagos ellenállása és az élet értelme

Magyarország egyik vezető internetes társkeresője 2002 szeptemberében indult el, és azóta valamivel több mint 428 ezer regisztrált tagot számlál. A könnyen átlátható, jól felépített oldal alkotója azt a célt tűzte ki maga elé, hogy felhasználói segítségére legyen az igazi megtalálásában. Ha nem hiszünk a mesékben az oldal akkor is szórakoztató, hiszen a számtalan, korcsoportra bontott fényképes adatlap mellett elolvashatjuk például a felhasználók többieknek szánt tesztkérdéseit. Hogy kinek mi a fontos azt sohasem könnyű megsaccolni. Van, aki rákérdez hogyan látjuk az ideális partnert. Van, aki szöveges matematika példát tesz közzé. Van, aki a maszturbálási szokásainkra kíváncsi, és van, aki a réz fajlagos ellenállására. Meg persze olyan is akad, akit az élet értelme érdekel. Pedig a Galaxis útikalauz stopposoknak óta mindenki tudja, hogy az 42.