horoszkóp

Kirakta honlapjára melleit a holland színésznő

2004.11.25. 16:46
A neten tette közzé mammográfiai képeit egy nagy mellű holland színésznő, hogy így bizonyítsa, nem plasztikáztatta a melleit a decemberi Playboyban megjelenő képei fotózása előtt.
Georgina Verbaant jól felbosszantották azok a pletykák, melyek szerint a számára kétszázezer eurót hozó Playboy-fotózás miatt hajlandó volt megnagyobbítani melleit.

Online oldotta meg

#alt#
Itt látható: tényleg nincs benne

A feldühödött Verbaan válaszul kitalálta, hogy saját honlapján közzétesz röntgenfelvételeket melleiről, hogy lássák, nincsen benne szilikon.

A huszonöt éves természetes szépség tinédzserként lett híres a holland Barátok Köztben. Azoknak, akik megkérdőjelezték melleinek valódiságát, méretüket és formájukat azzal magyarázta, hogy a hitetlenkedők bizonyára a sorozatból - tizenhat éves korából - emlékeznek rá, de arról megfeledkeztek, hogy közben csaknem tíz év telt el.

"Azóta sokat híztam - a fogamzásgátló tabletta szedésekor kezdődött súlygyarapodásom. Szerencsére a legjobb helyre rakódtak le felesleges zsiradékaim" - olvasható magyarázata a The Registeren.

A színésznő azt is elmondta, hogy aki ezután sem hisz neki, azt bepereli.