Eldobható maszturbátor férfiaknak

2007.03.20. 17:48
Élvezetes, egyszerű, eldobható. Ráadásul a gyártók csak a társadalom hasznát nézik. Csak ne tuszkoljuk bele erősen.

A Gold Family USA Inc. forradalmian új maszturbáló eszközt dolgozott ki pasiknak. A NUE nevezetű szolid és dizájnos termék kialakításakor fejlesztőit nem a profitorientáltság, hanem a közjóra való olthatatlan törekvés vezérelte.

A nemes cél

A gyártó a szerkentyűt megoldásként kínálja az AIDS visszaszorítására és a prosztatarák megelőzésére. Honlapján olyan ijesztő egészségügyi adatokat olvashatunk, miszerint minden percben meghal egy 15 évnél fiatalabb gyerek AIDS-ben, vagy minden 10. férfinél esélyes a prosztatarák kialakulása. De nem kell tovább rettegnünk, hiszen a maszturbálás mindkét akut problémára megoldást nyújt. Ausztrál kutatók szerint a prosztatarák kialakulási esélyét az önkielégítés egyértelműen csökkenti. A termék AIDS-megelőző hatása nem ennyire közvetlen, de belátható. A koncepciójuk szerint ha valaki többet maszturbál, az kevésbé lesz fogékony meggondolatlan, alkalmi szexuális kalandokra. A Gold Family USA Inc. célja, hogy termékével csökkentse e betegségek kockázatát, miközben maximális gyönyört biztosít vásárlóinak. A cég elhivatottságát az is bizonyítja, hogy adakozással támogatják a fenti betegségek áldozatait.

Puncipótló a gyakorlatban

A NUE franciául mennyországot jelent, ami esetünkben nemcsak a termék élvezeti értékére, hanem a közvetített forradalmi stílusérzésre is utal. A 15 centiméteres önkielégítő tartályban két kamra található, két különböző mérettel. A fejlesztők mindenre gondoltak: amellett, hogy kiszámították a pénisz számára a legjobb pozíciót, még arra is figyeltek, hogy az eszköz az eltérő méretekkel megáldott férfiaknak is ugyanazt az élvezetet nyújtsa. A tartály belsejében lévő punciutánzat körül zselés lötty kavarog, így használója számára olyan élvezetet nyújt, mintha épp nővel dugna. Bár ennek nincsenek mellei. Se feneke. Se feje. Ha ez számít valakinek.

A Gold Family biztosít arról, hogy a termék használata biztonságos és higiénikus, ráadásul nem tartalmaz emberre veszélyes anyagokat. Ennek ellentmond, hogy a tartály belsejét kitöltő zselés lé egyik alkotóeleme egy PEG (Polyethylen Glycol) nevű anyag amely a petróleum -poptenciálisan rákkeltő- összetevője. Ez a vegyület gyorsíthatja az öregedést és gyengítheti az immunrendszert. Erről azonban a gyártó hallgat. Arról sem tesz említést, mi történjen az eldobható műanyag termékkel használat után. Javaslatuk szerint dobjuk a többi szemét közé. Ismét egy csodás emberi félmegoldás. Csökkentsünk az emberi szenvedést és gyilkoljuk tovább a Földet.

A termék használati utasításában a cég felhívja a figyelmet, hogy a péniszt a méretünknek megfelelő nyílásba helyezzük. Nem véletlenül van rajta kettő is: ne tuszkoljuk, mert az sérülést okozhat. Előírás, hogy zsebmacánkat szobahőmérsékleten tartsuk, mert könnyen kitikkadhat. A száraz punciimitátor pedig nem jó punciimitátor!