horoszkóp

Hívatlan maszturbáló a diákszövetségnél

2007.03.28. 20:40
Bejött, magához nyúlt, elment. A döbbent michigani diákok a rendőrséget hívták, akik lekésték a mutatványt. A kanapét meg ki kell dobni.

A rendőrség elszalasztotta azt a fiatal nőt, aki múlt csütörtökön az utcáról besétálva maszturbálni kezdett a michigani Pi Kappa Alpha diákszövetség házában- adja hírül a The Michigan Daily.

LSA Junior Dan Nye a diákszövetség elnöke elmondta, hogy a diákok éppen az ebédlőben étkeztek, mikor az ismeretlen nő besétált a nagyszobába, ledobta ruháit és önkielégítésbe fogott az egyik kanapén.

Mikor az egyetemisták megdöbbenten felfedezték a lányt, távozásra szólították. Ő el is ment. Fél óra önkielégítés után. A zaklatott diákok kérdésére a lány elmondta, hogy vele minden rendben, jól van, a neve pedig Melissa és az Eastern Michigan University hallgatója. Önkielégítés közben arra is volt ideje, hogy egy telefonáljon egyet.

Mikor a diákok a rendőrséget tárcsázták, a feltehetően drog hatása alatt álló nő egy combig érő fekete kabátot terített magára, és mint aki jól végezte dolgát, kisétált az épületből. A megérkező rendőrség már csak a tócsákat találta a tett helyszínén.A diákszövetségnek most két díványtól kell megszabadulnia, hogy eltüntessék a nyomokat.