horoszkóp

Maszturbálás kézzel, tánccal, csengettyűvel

2007.10.20. 20:45
Van, aki konkrét, van, aki játszik velünk és van olyan is, aki hazaküldi a pasikat maszturbálni. Gyűjtöttünk önöknek néhány dalt az önkielégítésről. Ha tud jobbat, írja meg nekünk.

Szex nélkül nincs rock and roll. Maszturbálás nélkül még talán lenne, ahogy szexuális élet is, csak éppúgy kevésbé szórakoztató. A szex és a zene egyébként több síkon is összefügg. Hallottunk már vibrátorról, ami zenére rezeg, profi szopásról, amit dalban meséltek el, ráadásul a tyúkok is jobban tojnak Bachra. Most a kelet és nyugat legszexisebb klipjei után következzenek a legjobb dalok a maszturbálásról.

Generation X: Dancing with Myself

Elsőként egy egyértelmű klasszikust választottunk. Billy Idol 1981-es dala a maga csupasz valójában tárja fel a magányos férfi sorsát.

Tweet feat. Missy Elliott: Oops (Oh My)

Ehhez a dalhoz sincs sok hozzáfűznivaló. A csaj nem kertel, felhúzva hazamegy az éjszakai buli után, ledobja a pólóját és megoldja magának.

Chuck Berry: My ding a ling

Egy kétértelmű örökzöld. Chuck Berry a nagymamitól két ding-a-lingnek becézett ezüstcsengőt kap, amivel aztán eljátszik az iskolában, nem beszélve a veszélyes élethelyzetekről. Az énekes a végén pedig hozzáteszi: akik nem dalolnak, játsszanak a saját ding-a-lingjükkel.

Madonna: Get Into the Groove

Ez is kétértelmű lenne? "Belefáradtam, hogy egyedül táncolok itt, ma éjjel mással táncolnék." Ön dönt.

Pink: U + Ur Hand

Végül egy magányos kortárs sláger, amely egy kissé máshogy közelíti meg az önkielégítést. Szállj le rólam. Csináld magad.