horoszkóp

Maszturbáljon a harmadik kezével!

2007.11.08. 13:38
Írtunk már önöknek csúcstechnológiát kihasználó vibrátorokról , eldobható maszturbátorról, meg dalokról is, melyek mind az önkielégítésről szólnak. Most egy japán farokverő segédeszköz reklámját osztjuk meg.

Bár nem számít újdonságnak ez a japán farokverő masina, olyan kedves videót találtunk róla, hogy muszáj megmutatnunk önnek. Ha nem is értjük a szöveget, a képi megoldások hülyebiztosan szemléltetik, vajon hogyan kell rendeltetésszerűen farokverésre használni egy automatizált harmadik kezet.

Akinek hiányoznak az információk, annak elmondhatjuk, hogy a Men's Som egy automatizált szexuális segédeszköz maszturbáláshoz, amelynek fantasztikus előnye, hogy nincs szükség a kezek használatára, így simán marad kapacitás például arra, hogy míg egyik kézzel a szexújságokat lapozgatjuk, a másikból se kelljen letenni a sört. Az eszköz nemcsak rángat, hanem vibrál is, ráadásul mindegy, hogy pénisze kicsi, nagy, vékony vagy vastag, a marok mérete igény szerint állítható. A szett értéke 54 ezer forint. Ha még többet akar, látogasson a gyártó weboldalára.