Monique Covet szétfagy Skandináviában

2007.12.19. 19:23
Monique Covet-t csak egy apróságért hívtuk fel, de hirtelen feltárult előttünk a pornós szürreális életének egy szelete. Jéggel, itallal, szarvasbőrrel és Dundikával. Stockholmból.

"Mindjárt szétfagyok, hallod? Rettentő hideg van itt" - hangzott Monique Covet első mondata Stockholmból.

Eredetileg azért hívtuk fel a pornóst, hogy megtudjuk, tényleg vezet-e betelefonálós szexműsort Olaszországban. Nem tudtuk meg. Viszont elkaptuk a pornószínésznő életének egy szürreális pillanatát. Épp a svéd Ice Hotel előtt ácsorgott, "tudod, az a szálloda, ami a James Bond filmben is van" - ugyanis ő a szálloda reklámarca. "Telenyomták velem egész Skandináviát." Kiderült, hogy a szerződés szerint nem csak jégruhában fotózzák (erőteljes hangsúlyt nyomott a ruha szóra), hanem előfordul, hogy a hotel előtt is kell állnia. Népszerűsítés céljából. Ez pedig kemény elfoglaltság. "Én nem vagyok olyan, mint a többi lány, én dolgozom" - mondta, majd hozzátette, hogy Dundika azt se tudja, ki a Playboy főszerkesztője.

Megtudtuk azt is, hogy mindenki rénszarvasbőrt hord, és ő egy kicsit sajnálja az állatokat. Különösen, mert vegetáriánus. Azért lehet, hogy mégis beszerez egyet, ugyanis mindenki azt mondja, vennie kellene, a szarvasbőr ugyanis meleg. Persze még hezitál, de tetszik neki az ötlet. Ráadásul nagyon klassz italokat kap odakint. Tört jégre öntik a leveket.

"Itt sztárként kezelnek" - mondta, és megtudtuk, hogy hamarosan Koppenhágába is elrepül, hogy további vendégeket szerezzen a jéghotelnek. Azért karácsonyra hazajön, ugyanis "van egy magyar fiú, akit szeretek. Még nem voltunk együtt, de szerintem ő az, aki meg tudna érteni. Pont az ellentétem. Nagyon szeretem."