horoszkóp

Tíz dollárért kocsit mostak a jótékonykodó kurvák

2007.06.19. 14:38
Az egyesült államokbeli Salt Lake Cityben vasárnap délután rengeteg prosti intette le az autósokat színes táblákat lóbálva. Szokott munkaeszközük mellett azonban slaggal, szivaccsal, bikinivel és habbal voltak felszerelkezve: gyerekeken akartak segíteni.

A "Divine Entertainment" nevű bordélyban dolgozó lányok voltak a ötletgazdái annak a jótékonysági eseménynek, amivel a helyi gyerekkórházat szerették volna segíteni. A kutv videótudósításában látható, amint a lengén öltözött lányok ezúttal arra használták bájaikat, hogy minél több autót lemoshassanak, a bevételt pedig a helyi gyermekkórháznak adományozták.

Bár első hangzásra úgy tűnik, hogy az ősi mesterséget űző lányok foglalkozása nem igazán illik össze az esemény hangulatával, az viszont tény - mint azt egyikük, Analisa Griffin is megfogalmazta - , hogy a szexis nők bármit el tudnak adni. Be is jött a taktika, mert a nagyon jól ment az üzlet, és végül több tucat autót lemostak - tudjuk meg a kutv.com-tól.

Kiderült, hogy több örömlánynak a kórházban fekszik a kisgyereke, mint Griffinnek is: "Az én kisbabám az intenzív osztályon van. Koraszülött, és még csak hét hetes. Ezért van bennt."

A lányok tíz dollárt (kb. 1850 forintot) kértek egy autómosásért és nagyon örültek, hogy segíteni tudtak azoknak a szülőknek, akiknek szintén a kórházban van a kisgyerekük, de nem tudják kifizetni a kórházi számlákat.

Alisha Jacobs - aki szintén a jótékonykodó örömlányok közé tartozik -, a kutvnek elmondta, hogy: "A legtöbb ember csak továbbhajtott, és el nem tudta képzelni, hogy mit csinálunk. Tudod, csak jó nőket látnak rövid szoknyában és fürdőruhafelsőben, és nem értik mi a fene folyik itt."