horoszkóp

Gyomorrontást kapott a babaarcú Peti

2008.07.03. 22:27
Kapcsolódó cikkek (1)
A magyar jelölt elrontotta a gyomrát, ezért ki kellett szállni a versenyből. Helyette a második helyezést elért Gáspár Tamás képviseli majd országunkat a Mr. Gay Europe 2008-on. A fürdőruhás versenyen jártunk, és kiderült, hogy a máltai, a spanyol, a norvég vagy a belga fiú nézi ki egy szál gatyában a legjobban. Csöppet sem kellemetlen esemény lelkes közönséggel.

Adam Webb szerint minden induló máris nyert, mert tett azért, hogy a meleg társadalom az univerzum teljes jogú része legyen. Az, hogy országukat közben büszkén képviselhetik, már csak hab a tortán.

A Mr. Gay Europe versenyzői csütörtök este úszónadrágra vetkőztek, hogy elkápráztassák a nemzetközi zsűrit. Lelkesedésben nem volt hiány, csápoltak, fütyültek, létrára álltak a nézők, hogy minden fontos részletet megtekinthessenek. A szépségversenyzők pedig nem voltak restek, vetkőztek, és bakik nélkül végigjátszották a betanult koreográfiát.

Először egy bontásra ítélt kinézetű házban kolbászoltunk, hogy megtaláljuk, hol is a bejárat, aztán a segítőkész biztonsági őrök egy hatalmas lifttel a célállomásra szállítottak minket. Itt újabb kétségek merültek fel bennük, vajon tényleg jó helyen járunk-e, hiszen félkész falak és sittes zsákok árválkodtak mindenütt. De felcsendült a távolból valamiféle zene, ami jelezte, igen, megérkeztünk Óz a nagy varázsló palotájába.

Meleg fiúk, európai értelemben

Húsz fiatal férfi festékesen - cseppet sem kilógva a hely atmoszférájából - nekivetkőzött, táncolt és illegett-billegett. Mikor a hangulat a tetőfokára hágott, napvilágot láttak a fecskék és kockás hasizmok. Hogy egyenként is szemügyre lehessen venni a játékosokat, egy üveg ásványvíz kíséretében végigjöttek a vörös helyett szürke szőnyegen, és magukra locsoltak x mennyiségű vizet. Ez telitalálat volt, mert az amúgy is lelkes -valószínűleg szakmai - közönség szinte tombolni kezdett. A Velvet csapata viszont azt a konklúziót szűrte le, hogy bár egy meleg úszónadrágos szépségversenyen van, ez nem minden esetben ilyen egyértelmű: a fiúk ugyanis nem díszbuzik voltak.

Bár ingerenciánk nem támadt arra, hogy a legnagyobb kihívást karmaként magunkra vegyük, és elcsábítsunk egy meleg férfit, de már meg tudjuk érteni, hogy merülhet fel ez egy nőben. Az eredeti tervek szerint a zsűri három fiatalt nevez meg, akik valószínűleg nagyobb eséllyel pályáznak a 2008 Mr. Gay Europe díjra, - és közülük kerül ki a fürdőruha verseny nyertese is - de ennyire nem tudtak határozottak lenni, így négyen kerültek a dobogóra: a máltai, a spanyol, a portugál, és a belga fiú. A választásokból egyértelműen kiderült, hogy az idén a középmagas, kockás hasizmú, rövid hajú, barna bőrű fiúkat kedvelik.

Miután lerohanták a nyerteseket, volt időnk tájékozódni arról, hogy mi várható, és kik az esélyesek. A szervezőktől megtudtuk, hogy a babarcú Peti gyomorontással küzd, ezért nem vett részt a mai versenyen. Ami azért is sajnálatos, mert így nem tudja tovább képviselni országunkat ezen a megmérettetésen. A szabályok szerint, így első „udvarhölgye" Gáspár Tamás fogja átvenni a helyét. Ezen a délutáni bemutatón pedig azért nem tudott részt venni, mert bár magyar színekben indul, Szlovákiában él, és onnan nem lehet hipp-hopp a fővárosba teremni.

Azt is megtudtuk, hogy Desiré Dubounet az idei melegfelvonulást kihagyja, mert úgy érzi, ez nem az a fórum, ami segíti elfogadtatni hazánkban a másságot. A Magyarországon élő transzvesztita szerint a felvonulás kettéosztja a meleg társadalmat, hiszen nem mindenki ért azzal egyet, hogy idétlenül felöltözve, vibrátorral a kézben érdemes kampányolni és toleranciát követelni.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft