Niki Rider három gátszakadáson van túl

2007.06.22. 13:35
Niki Riderről kiderült, hogy ha munkáról van szó nem ismer határokat - a hivatás az hivatás. Rengeteg sérülést szenvedett el régebben emiatt, mert ahogy jó dolgozóhoz illik, ha egy feladatot kellett teljesíteni, akármilyen nehéz is legyen az - néha összeszorított foggal bár - de megcsinálta. Már amikor a szakmai etikett megengedi az összeszorított fogakat.

Ezidáig nem biztos, hogy mindenki előtt ismert volt az a tény, hogy a pornózás majdnem ugyanolyan veszélyekkel járhat, mint a bányász vagy a kaszkadőr szakma, a speciális sérülésekről nem is beszélve. A fiatal lánynak már elrepedt az állkapcsa sőt még a bordája is egyszer és három gátszakadáson van túl, ezen kívül azon kevesek közé tartozik, akiket a szükség vitt rá a mellműtétre - ő ugyanis egy baleset miatt kellett, hogy vállalja. Még szerencse, hogy ez jól is jön a szakmában.

Niki Rider mondatai egyébként különösen aktuálisak a júniusi napsütésben, mikor mindenki a nyaraláson töri a fejét, és a magyar lányok elvonulnak a tengerpartra, hogy meghódítsák a helyi lakosokat. Ha Rider történeteiből levonjuk a tanulságot, hasznos tippekhez jutunk amit a nyári kalandoknál tudunk kapmatoztatni. A hódítás első fázisát például megkönnyíti, ha magas sarkú cipőben, vagy papucsban tipegünk, mert - mint azt a színésznő is elmondta - teljesen más formát ad a lábaknak és a fenéknek.

Kiderült az is, hogy a homok duplán veszélyezteti a nyári kalandot - egyrészt lehetetlen magas sarkúban menni a homokos parton és akkor fuccs a megemelt fenéknek, - másrészt nagyon könnyen belefuthat egy gátszakadásba az ember. Bár ez a veszély inkább akkor áll fennt, ha egyszerre két görög tengerészt sikerül elcsábítani.