A pornószínésznő ruhátlanul mesélt arról, hogy milyen a színpadon erotikusan táncolni, vadidegeneknek. Nikki Rider már nem nézi a tekinteteket, csak konstatálja, hogy jó-e a show.

A pornósztárt fellépése után kérdeztük a szakmáról, a közönségről és a nyugodt életről. A művésznő meztelenül nyilatkozott, mivel éppen rendbe kellett tennie magát egy erotikus vonaglás után. A "kisfiú", akit végül kiválasztott, majd felhúzott a színpadra, annyira zavarban volt, hogy az élő díszlet szerepét sem tudta jól alakítani.

Mindent a közönségért

A műsort elvetemült tekintetű férfiak és nők egyaránt megbámulták, hiszen nem sokszor láthatnak élőben, két méterről pornós testnyílásokat. A kamerák vakui természetesen akkor dolgoztak a legtöbbet, mikor a művésznő széttárta combjait. Ezt a verziót természetesen a Juj.hu kamerái rögzítették, a Velveten egy ennél finomabb változat látható.

Nikki Rider a fellépés után meglepően hamar átkapcsolt az "éppen interjút adok üzemmódba," de ez csak nekünk volt meglepő, mert mi a műsora hatása alatt maradtunk. A színésznő egyebek között arról is mesélt, hogy már olyanba is belefutott egy performansz során, hogy a színpadra citált hölgy túlságosan beleélte magát, ezért vadul harapdálni kezdte. Mielőtt aggódni kezdenénk Kovi sztárjáért, kiderült, hogy ilyen helyzetben hogyan reagál, ott és akkor egy talpraesett pornós. Visszaharap.