horoszkóp

Judy Nero fagyos diszkóban vetkőzött

2008.01.03. 21:28
Judy Nero és egyik munkatársa közösen léptek fel egy szigetszentmiklósi diszkó partiján. A diszkóban nem volt túl meleg, ami fellépés közben nem tűnt fel Neronak, de az öltözőben már zavarta. A sztriptíztáncosnő beszélt a kurválkodásról, és néhány szakmai trükköt is elárult.

Judy Nero a szigetszentmiklósi Club Thunderben lépett fel, ahol nem volt túl meleg, de ez Judyt nem zavarta abban, hogy kellékes műsorszámát előadja.

A műsor után a juj.hu riportere az öltözőben faggatta a meztelen Judy Nerot, aki készségesen válaszolt minden kérdésre. A művésznő eleinte igyekezett finoman megfogalmazni mondandóját.

Először arról kérdezték, hogy miért veszi a szájába a műsor során használt kelléket, jelen esetben a műpéniszt, amire Nero körülményesen körülírva, de válaszolt: "Ez erotikus szerintem. Hogyha imitálod azt, hogy valaki hogyan elégít ki egy férfit orálisan."

Aztán Nero egyre felszabadultabban fogalmaz, nem félve a lényegre törő szakkifejezésektől, miközben a szakmai trükkökbe kezdi beavatni a riportert, történetesen abba, hogy műsor közben érdemes kiszúrni valakit a tömegből, és neki játszani, mert akkor az illető jól bele tudja magát élni a helyzetbe: "Olyan mintha neki szólna, mintha az ő farkát szopnád. Bocsi.".

Megtudjuk még azt is, hogy egy titkárnő, vagy egy a szerepért mindenre képes színésznő sokkal nagyobb kurva lehet, mint a sokszor ilyesmivel vádolt pornószínésznők.

"A privát életben egy titkárnő az asztala mellett a főnökét szopogatja" - meséli Nero majd beszámol arról az esetről, amikor egy leánybúcsú alkalmával a leendő ara azért könyörgött a kirendelt chippendale fiúnak, hogy csak meg egyszer utoljára, mielőtt férjhez megy, hadd szeressen szájjal más férfit.

"Úgy gondolom, hogy az sokkal nagyobb kurva mint én" - szögezi le végül a tízéves szakmai tapasztalattal rendelkező Judy Nero. A juj.hu-n még a mi videónknál jóval szaftosabb változatban hallgathatja meg Judy Nero szakmai tanácsait.