horoszkóp

A norvég pasik az ágyban a legjobbak

2007.06.07. 11:09
Írtunk már a szexi bolgár nőkről, most skandinávszakértő női olvasóink segítségével a norvég pasikat vesszük górcső alá. Persze, ebben az esetben nem a kerek popsik igéztek meg minket, hanem a hatalmas vikingek egyszerű lelke. És persze Mesélje el nekünk Ön is kalandját.

Norvégiáról a legtöbben annyit tudunk, hogy van ott olaj, meg egy csomó lazac, és gyilkos hideg fagyasztja a fjordok lakóit. Pedig az észak-európai kis ország ennél sokkal izgalmasabb hely. Először is ott vannak a trollok, aztán a tomboló a feminizmus és a sportos, őszinte pasik. A legérdekesebb pedig az, hogy ez a három dolog összefügg egymással.

Sportos férfiak és az állóképesség

A trollok
A troll misztikus, félelmetes lény a skandináv mitológiában. Az antropomorf szereplők ábrázolásában a gonosz, undorító orkszerű kép vagy a primitív, de emberszerű elképzelés dominál, amely szerint ezek a vad lények földalatti barlangokban és hasonló helyeken élnek. Forrás: Wikipédia

A trollok is férfiak lehettek a történelem előtti időkben, de a mivel a nők csupán a helyes pasikra buktak, a norvég hímek evolúciója kettéágazott. A ronda fickók búsan a hegyekbe menekültek kecskepásztorkodni, és az évszázadok során trollokká változtak. (A szaporodásukba most inkább ne menjünk bele. Undorító lehet.) Ezt a modern evolúciós elméletet ugyan még nem támasztották alá a mindentudó angol kutatók, de ha megnézzük a norvégokat, rájövünk, mennyire helytálló az elképzelés.

A norvég férfiak nem kimondottan szépfiúk, de magasak, sportosak, a szemük világos, hajuk szőke és - bár pesti nőként ez megdöbbentő - mosolygósak. Anna a maga norvég játszópajtásának sármját, Tünde a szép kezét emeli ki. Kata pedig, aki munkája kapcsán elég sok vikinggel fut össze, így mesél róluk: "a skandinávok még idősebb korban is rendszeresen edzik a testüket. Ebből adódóan az állóképességük is igen jó (mármint a szexben). A könnyű ételek (sok hal, kevés fűszer és zsír) fogyasztása rugalmassá és fitté teszi őket, ezért a testi kipárolgásuk is kellemesebb, mint a magyaroké. Sokkal kevesebb alkoholt fogyasztanak és kevésbé rendszeresen, mint honfitársaink."

Ezt persze a Pesten tanuló skandináv egyetemistákról nem mondhatjuk el. Mindenki tudja ezt, aki összefutott már velük a pesti éjszakában. Mivel Norvégiában korlátozottan és roppant drágán lehet csak alkoholhoz jutni, az elszabadult északiak kihasználják szabad vedelési lehetőséget.

A feminizmus és a háziasított vikingek

Szóval a norvégok sportosak, fittek, vonzóak. Hogy hogyan váltak jó partnerré? Ez a feminizmus egyetlen hozadéka. A fjordok szabdalta keskeny ország lakói között ugyanis pusztít a feminizmus. A harcos amazonok (mert a nők nagyjából ugyanúgy néznek ki, mint a pasik) elérték, hogy a miniszteri posztok közel felét birtokolják, hogy a nyilvános férfimosdókban van már pelenkázó, és minden ajtót az orrukra csapnak a pasik, ha udvariasak akarnak lenni.

A fene nagy egyenlőségnek természetesen a párkapcsolatokban is megmutatkozik a hatása. Kata szerint pasijával való viszonyában "a legmeglepőbb az, hogy mennyire nincs alárendelt viszonyban a nő. Semmi macsóizmus, semmi előjog, semmi elvárás a nőtől arra, hogy kiszolgálja a férfit. Nagyon tetszik, hogy mennyire házias, és hogy a tudatában még nyomokban sem létezik a női és férfi munka kategória. Mindent képes és hajlandó is elvégezni."

A legjobb mégiscsak a szex

Helyesek, háziasak, nem ugráltatják az embert. Ez mind csodás, de a legszebb mégis az, hogy olvasóink szerint a szex a legelőnyösebb oldaluk. Nem a romantikus, nem a feltétlenül szenvedélyes és vad, de mindenképpen a jó szex. Talán a sok hal miatt van így? Vagy a rendszeres sport teszi? Esetleg a bogyógyűjtés a hűvös nyári napokon? Úgy tűnik, ezt is a feminizmus tanításainak köszönhetjük. Kata azt írja hogy "azért jó annyira a testi kapcsolat, mert maximális az egyenjogúság, és minden a közös örömszerzés jegyében, nyitottan, őszintén és természetesen, szinte magától történik. " A vikingek spontaneitását egyébként a norvég reklámipar gyöngyszemei is bizonyítják (bár nem éppen egy álompasival):

Zsuzsa is a természetességet tartja a legjobb dolognak párkapcsolatában, Tünde viszont a találkozások közötti várakozás izgalmát imádja. Mivel Norvégia elég messze van.

Hogyan alakult ki olvasóink kapcsolata a pasikkal? Anna egy alkalmi kaland után két évig sms-ezett vadul Stefannal, Tünde nyolc éve kínlódik a párkapcsolátban, Zsuzsa három éve szerelmes Jensbe, Kata pedig hét éve boldog Svennel. Dóra története kilóg a sorból. "Ez egy furcsa, 3 éve tartó "one night stand." Hans üzletember, aki körülbelül félévente utazik egy-egy napra Budapestre. Az utazás előtt felhív, randizunk, elmegyünk egy elegáns helyre vacsorázni, remekül elszórakoztat (nagyon értelmes és reprezentatív megjelenésű pasi), felmegyek vele az öt csillagos szállodai szobájába, fantasztikus akrobatikus mutatványaival elszórakoztat, és addig nem nyugszik, míg mozdulni tudok. Aztán hazamegyek, és egy fél év múlva ismét telefonál. Ja, és közben nem felejti el a nevemet, sőt, emlékszik arra is, amiről utoljára beszélgettünk. Furcsa, mert abból az összegből, amit a vacsorára költ, két 20 éves lányt is vehetne magának, de úgy látszik, az amatőr negyvenesek jobban lázba hozzák."

Lehet, hogy Skandinávia messze van, lehet, hogy hideg és drága, de úgy tűnik, érdemes arra tévedni egy kis kalandozásra.

Az Ön történetére is kíváncsiak vagyunk
Mesélje el nekünk szerelmi kalandjait, mi pedig olvasóink és a magunk okulására egy ehhez hasonló cikkben tesszük közzé tapasztalatait.