horoszkóp

Környezettudatos dugással megmenthető a Föld

2007.08.29. 12:05
Egyre többet hallani arról, hogy itt a világ vége, ugyanis az emberiség végleg megmérgezte a kék bolygót. Bár a túlnépesedés is óriási gondot okoz, egyesek szerint természetbarát szex igenis megmentheti a Földet. Szerencsére rengeteg lehetőség áll rendelkezésre azok számára, aki a szívükön viselik a planéta sorsát, itt van például az őserdőben dugás, a banánból és az uborkából készült vibrátorok és az újrahasznosított guminők.

A szex az élet egyik legszebb dolga – állítják sokan. Mivel ennek következtében elég sokan művelik is, egyesek elgondolkoztak azon, hogy lehetne ezt a tömeget felsorakoztatni egy olyan ügy mögé, mint a környezetvédelem. Felsorolunk egy-két lehetőséget azoknak, akiknek nem csak az örömszerzés és a fajfenntartás, hanem a bolygónk élővilága is fontos.

Hogyan menti meg a netpornó a világot?

Az IdealBite honlap, mely a környezettudatos életmódra próbálja nevelni olvasóit, nemrég óriási felfedezést tett. Szerintük sokkal jobb és tisztább hely lenne bolygónk, ha a szexmagazinok és pornófilmek megvásárlása helyett inkább a neten keresztül elégítenék ki igényeiket a fogyasztók. Az újságokból származó papírszemétnek ugyanis csak az öt százalékát dolgozzák fel újra, a DVD és CD tokok többsége pedig PVC-ből vagy poliesztirénekből készül, melyek nagyon nehezen bomlanak le.

Ökoszex

fotó:fuckforforest.com
Természetesen az sem mindegy, hogy amikor élesben megy a dolog, milyen anyagokat és eszközöket használunk. A Sex Toy Recycling oldalon rengeteg tippet találhatunk ezzel a témával kapcsolatban. Az oldal szerint érdemes üvegből vagy fémből készült vibrátort vásárolni, mert ezek kevésbé terhelik meg a környezetet, mint műanyagból és gumiból készült társaik. Ha már a dildóknál tartunk, a honlap készítői az egyszer használatos elemek helyett az újratölthetőeket ajánlják. Sőt, a vérbeli környezetvédők a banánnal és uborkával helyettesítik a vibrátort, és egy kis fantáziával a vécépapír-gurigából, a samponos flakonból és gumikesztyűkből is tudnak valami különleges játékot fabrikálni. A Föld lelkes védelmezői persze arra is ügyelnek, hogy csakis és kizárólag környezetbarát anyagokból készült fehérneműkkel csábítsák el pasijukat, illetve barátnőjüket. Ugyanez az elv igaz a masszázs olajokra és síkosítókra. Szerencsére egyre több olyan terméket lehet kapni, melyek kizárólagosan természetes alapanyagokból készülnek.

Megunt játékszerek

Egy korábbi cikkünkben írtunk már arról, hogy az Egyesült Államokban a Sex Toy Recycling oldalt létrehozó cég összegyűjti és újrahasznosítja azokat a pikáns játékokat, melyeket már nem használ tulajdonosuk. Sajnos, Magyarországon a használt segédeszközök környezetbarát feldolgozása nem megoldott, ezért a mi fantáziánkra van bízva, hogyan hasznosítjuk megunt gumibabánkat vagy vibrátorunkat. Íme, egy-két példa kiindulási alapnak: a levetett műnő, mint dekoráció egy legénybúcsún, de akár madárijesztőként is funkcionálhat hobbikertben. Vagy ott van példának Ta-Bo, a japán mérnök, aki szenvedélyesen gyűjti és öltözteti a guminőket, a gyerekek biztosan örülnek majd életnagyságú hajasbabának. A vibrátorból kitűnő ruhafogas, virágpózna válhat, vagy megkavarhatjuk vele reggeli kávénkat. Sőt, egy reklámfilm egyenesen átminősíti gyermekjátékká. A műpunci pedig apró tárgyak, pénzérmék, csatok, zsebkendők, fülbevalók és óvszerek tárolása is alkalmas.

Szex az őserdőkért!

Köztudott, hogy az északi népek imádnak szexelni és a rajonganak a természetért. Két vállalkozó szellemű norvég, Leona Johansson és Tommy Hol Ellingsen úgy gondolta, hogy összehozza a kellemeset a hasznossal, és megalapította a FuckforForest szervezetet. Céljuk egyszerű, a saját gyártású pornófilmekből, a tagsági díjból és a nyilvános performanszokból befolyó pénzt az erdők megmentésére fordítják. A szervezet fogadtatása meglehetősen vegyes, bár a norvég kormány szívesen adományozott neki egy kisebb összeget, a norvég és holland WWF nem fogadta el felajánlásukat.